0

Det vil ingen ende tage

Det er ligesom regnen ingen ende vil tage. Det samme gælder for gråvejret. Den blytunge, farveløse himmelhvælving trykker ikke alene humør, men også kroppen, som får svært ved at finde begejstringen for udelivet.

Jeg savner også at fotografere, men i virkeligheden er vejret udmærket til den slags sysler. Det er vist mere fotografen, der savner energi og motivation, stamina og lysten til at blive gennemblødt.

Jeg får lyst til indeliv og stille dage uden de store falbelader. Bare sådan lidt varm te, levende lys, gode historier og rigelig kærlighed. Krydrede drikke. Søde kager. Sure æbler og skønne appelsiner. Bare kom an!

Også med noget frost og sne, tak …

Det er ligesom regnen ingen ende vil tage. Det samme gælder for gråvejret. Den blytunge, farveløse himmelhvælving trykker

Jeg elsker frostvejr og sne i massevis

Jeg elsker vinteren med kold, klar luft og gerne sne. Masser af sne. Hellere sne end den evige regn. Med sne følger ofte også klar himmel og det er noget, der løfter min sjæl.

Jeg kan dagdrømme om at stikke af til Sverige for at finde sneen. Måske skal jeg op nordpå, men jeg har oplevet et sneklædt Sverige mere end en gang og det sætter sine smukke spor.

Det er ligesom regnen ingen ende vil tage. Det samme gælder for gråvejret. Den blytunge, farveløse himmelhvælving trykker

Jeg drømmer også om Amsterdam

Jeg har en drøm om at komme til Amsterdam. Det er alt for længe siden sidst.

December i Amsterdam er meget stemningsfuld, ligesom resten af årets måneder er smukke i den by. Det er vist mest af alt byen, der kaster glimmer ud over alle månederne, for december også mere våd end tør i den region.

Det er ligesom regnen ingen ende vil tage. Det samme gælder for gråvejret. Den blytunge, farveløse himmelhvælving trykker

Min egen have kunne såmænd gøre det

Det behøver ikke være meget eksotisk. Min egen have kunne gøre det. Bare lidt frost, klar blå himmel og så en ordentlig portion sne og du skulle se mig juble.

I hvert fald trækker regnen ned i mit frisk luft-regnskab, hvis sådan et findes. Måske jeg bare skal tage mig sammen, iføre mig svømmefødderne og se af at komme derud. Ud i regnen, som ingen ende vil tage.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide