8

Gult som solen

Gult som solen er mit strikketøj. I dag er der gult allevegne, hvor jeg vender mig hen. Gule blomster, gule citroner, gult strik og gule små farveklatter på alting.

Det er fredag og gult gør glad, ligesom den. Det er måske fredag der gør, at jeg får øje på alle de små, gule farvebomber overalt omkring mig? I hvert fald er det en dejlig farve, som lyser op og gør mig glad.

Gult som solen er mit strikketøj. I dag er der gult allevegne, hvor jeg vender mig hen. Gule blomster, gule citroner, gult strik og gule små farveklatter på alting.
Gult som solen er mit strikketøj. I dag er der gult allevegne, hvor jeg vender mig hen. Gule blomster, gule citroner, gult strik og gule små farveklatter på alting.
Gult som solen er mit strikketøj. I dag er der gult allevegne, hvor jeg vender mig hen. Gule blomster, gule citroner, gult strik og gule små farveklatter på alting.

Jeg arbejder midt i alt det gule

Det er jo ikke sådan, at jeg holder fri i dag. Jeg arbejder skam, men jeg fredags-arbejder og det betyder, at jeg ind imellem rejser mig og nyder at kunne gå ned og snakke lidt med Kenneth, som sidder i den anden ende af huset. Vi har placeret os længst muligt fra hinanden. Det er ikke bevidst. Det er bare sådan, vi har fordelt værelserne.

Ind imellem lukker Kenneth dørene og lytter til musik, mens han arbejder. Skal jeg så spørge ham om noget, er det ikke altid, jeg orker at træde ind i hans (høje) musik. Så ringer jeg.

Jeg griner hver gang og tænker, at det her hus og denne her indretning kalder på et samtaleanlæg.

Det er skørt, er det …

Gult som solen er mit strikketøj. I dag er der gult allevegne, hvor jeg vender mig hen. Gule blomster, gule citroner, gult strik og gule små farveklatter på alting.

I køkkenet passerer jeg puslespillet

I køkkenet er bordet optaget af det igangværende puslespil. Jeg sætter mig ind imellem og tager en tiltrængt pause ved bordet.

Jeg er næsten i mål med puslespillet. Der mangler ikke mange brikker, før jeg kan pakke det væk og finde det næste frem.

Jeg har en blanding af nye og gamle puslespil at samle. Jeg er vild med begge slags. Både dem med mange farver og dem, der er masser af himmel og beværligt ens bygninger på. Hver især kan de noget særligt og jeg veksler mellem dem.

Det giver mig ro at samle puslespil. Det er dejligt og jeg nyder det.

Citroner i massevis

I køkkenet ligger også citroner i massevis. Jeg tror, at de måske skal erstatte gårsdagens drømme om scones og i forvandles til en citronkage af en slags. Sådan en, som er tilpas syrligtsød. Den skal helst rive lidt.

Gult som solen er mit strikketøj. I dag er der gult allevegne, hvor jeg vender mig hen. Gule blomster, gule citroner, gult strik og gule små farveklatter på alting.

Kenneth er ude

Kenneth er ude i byen lige nu. Vi havde købt for 1600,- desinfektions-midler til personalet, men da det ankom, kunne vi ikke læse noget som helst omkring indhold og den går altså ikke.

Vi har købt det gennem et af de store kontorfirmaer her i Aalborg, så de får det retur. Ikke tale om, at vi vil risikere at indgyde falsk tryghed. Vi skal være sikre på, at indholdet lever op til sundheds-myndighedernes krav, så det ryger retur og så må vi på jagt igen.

Sen frokost

Når han er tilbage, skal vi have en sen frokost. Jeg er sulten, så jeg håber, at han er på trapperne og så er det jo snart weekend.

Rigtig god weekend til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide