8

Der var mange praktiske gøremål

Weekenden var velkommen. Der var mange praktiske gøremål at komme gennem, men der var også tid til at slappe af med nogle af de ting, jeg holder allermest af. Først måtte jeg dog tage et grundigt tag i nakken på mig selv, for mit værelse var ved at ligne en katastrofe.

I forbindelse med vores renovering hjemme, har jeg været delvist flyttet ud og da jeg igen fik adgang, kom de mange poser garn, strik og pinde lidt tilfældigt ind igen. Nogle af dem havnede på gulvet, mens andre indtog det meste af min bordplads.

Der var mange praktiske gøremål

Ja, der er lidt kaos …

Ting var ved at invadere gulvet i en grad, så jeg ikke længere kunne være derinde. Det var sket, fordi jeg de sidste mange uger har siddet ude i køkkenet, når jeg har strikket. Når jeg så ind imellem rydde op og væk, røg det hele hurtigt indenfor på værelset, så jo, der var absolut en stak praktiske gøremål at tage mig til, da jeg havnede derinde lørdag formiddag.

Efter et par timers oprydning var jeg klar til lidt arbejde

Efter et par timer, var der igen til at være derinde. Så forsøgte jeg at tænde computeren og opdagede, at den var DØD som i død. Intet liv var der at spore. Gode råd var dyre, for den har allerede en gang drillet og derfor været sendt til reparation.

Først tjekkede jeg alle strømstik. De virkede. Så tjekkede jeg endnu en gang med samme resultat. Så tredje gang …

På det tidspunkt tænkte jeg så, at det nok var nu, jeg gerne måtte blive sådan lidt irriteret og ophidset og frustreret og rasende og i det hele taget træt af maskinen. Det hørte Kenneth og kørte ned for at hente min computer på kontoret i Garnudsalg.dk. Den skulle jo nok tænde og så kunne jeg i det mindste lige få det arbejde fra hånden, der lå og ventede.

Jeg flyttede alle mine ting som oplader, headset m.m. Tændte og ingenting skete! Nu kunne jeg jo hidse mig op over det også, men heldigvis gav det jo anledning til næsten med sikkerhed at kunne konstatere, at det var noget af alt mit ekstraudstyr, der drillede. Det var det!

Jeg fjernede alle usb-stik og satte dem i et efter et. Sidste stik var synderen og blev straks igen fjernet. Nu havde jeg pludselig to velfungerende computere og et modul til et headset, der blev smidt direkte i skammekrogen, fordi det bare gjorde begge maskiner ubrugelige.

Bøf Stroganoff så englene tabte fjer af begejstring

Om aftenen kom mor til Kenneths Bøf Stroganoff. Det er ikke det værste, der kan overgå mennesker, at skulle spise Kenneths mad. En underdrivelse, så det basker. Han laver bedre mad, end den vi eksempelvis indtog på Bdr. Price fredag aften, da jeg havde inviteret på date. Ikke at det ikke var godt. Det var det da. Det var bare ikke lige så godt, som det Kenneth kan præstere.

Søndag skulle vi i sommerhuset

Sommerhus stod øverst på listen søndag. Vi skulle op og montere opvaskemaskine. Ja, vi opgraderer med opvaskemaskine OG vaskemaskine. Det skal nemlig være vores fristed og det inkluderer, at vi har alle de bekvemmeligheder, der gør, at vi kan bruge tiden på det, vi holder allermest af og det er hverken at vaske op i hånden eller tage på møntvask.

Jeg strikkede ind imellem, når jeg ikke skulle agere hjælper eller måle op til de rullegardiner, jeg vil have deroppe. Jeg hyggede med at snakke med Kenneth, som ind imellem fik et temmelig farverigt sprog, men den slags har jeg nu aldrig stået tilbage for, så jeg kunne kun grine, når han bandede det hele ad helvede til. Det lykkedes jo i sidste ende med det hele og nu er der gjort klar til, at VVS’erne kan installere/tilslutte i dag, når de kigger forbi.

Dotted Rays både her og der …

Jeg strikker stadig på det gule Dotted Rays. Der er ikke strikket meget i sidste uge. Jeg har haft for travlt, og om aftenen har jeg vist været lidt for træt, så der er ikke megen fremgang at spore, men det gør ingenting. Jeg nyder at strikke det, ligesom jeg nød at strikke det, jeg strikkede i forrige uge (se billedet ovenfor).

Jeg troede, at det ville blive et roligere og sortere resultat, men da jeg fik gang i den farve, jeg havde valgt, viste det sig, at der var meget gråt og brunt tillige med sort. Jeg er nu alligevel meget glad for resultatet og har nærmest ikke være uden, siden det kom af pindene.

Jeg elsker den farverige afslutning med den multifarvede i-cord. Den kommer fra et lagergarn, jeg ikke husker oprindelsen på, men alle farverige garner vil gøre sig som sådan en lille, velplaceret farvebombe og jeg regner med, at jeg gentager den på det gule, jeg nu er i gang med.

Blokhus var skøjter, god mad og søndags-stille gader

Vi endte i Blokhus. Først lidt mad på Kunst Caféen og bagefter et kort og fristende smut indenfor hos Kalstrup. Vi havde en køn tur hjem gennem et stykke af Nordjylland, som så tydeligt har vundet tid. Der var lyst til klokken var forbi halv seks og jeg nød det stort. Jeg elsker alle årstider, men de lyse nætter allermest. Der er solide tegn på, at vi er på vej mod dem. Det passer mig rigtig godt. Med dem kommer udeliv det meste af døgnet, aftenbade i Vesterhavet, solnedgange på sommerhusets terrasse og bare en masse mere tid til alt det, der gør livet til den fantastiske rejse, det allerede er.

Må din mandag blive en påmindelse om netop det ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide