4

Nyt kontor

Nyt kontor til mig har været overskriften for de sidste ugers flytten rundt med ting og sager. Også nyt kontor til Kenneth, for det er uundgåeligt, når jeg overtager hans, som det er tilfældet her.

Jeg er flyttet fra forsiden af bygningen til bagsiden af den. Her er skygge det meste af dagen og det er ærlig talt skønt, kan jeg mærke. Det er rart med et kontor, der ikke bliver stegende hedt og jeg finder en anden ro på denne side af bygningen.

Kontoret er ikke lige så stort, som mit gamle, men det er rigeligt stort og jeg befinder mig faktisk rigtig godt herinde. Det vender bare rigtigt for mig.

Nyt kontor
Nyt kontor
Nyt kontor
Nyt kontor
Nyt kontor

Jeg er ikke kommet helt i orden endnu

Der mangler fortsat en del, men de sidste ting kræver en boremaskine og god tid, så de får lov til at vente lidt. Jeg kan sagtens sidde her og arbejde uden at føle, at jeg sidder midt i noget rod.

Jeg nyder dagene på kontoret og jeg nyder, at der er tid til at følge op på ting, der ikke er blevet fokuseret på i en periode her, hvor vi alle vist har ligget mere eller mindre underdrejet på grund af pandemien, der fortsat skaber frygtelige livsvilkår mange steder i verden.

Jeg kan næsten få overbevist mig selv om, at alt er, som det plejer at være. Det er det ikke og det mærker jeg, så snart jeg skal interagere med andre. Så er der afstanden og håndspritten, forsigtig omgang og den årvågenhed, jeg stadig skal vænne mig til, er en nødvendig følgesvend lige nu.

Jeg håber sådan, at verden igen bliver sådan en, jeg trygt kan færdes i uden hele tiden at skulle være bange for, at jeg ikke er omhyggelig nok med alting. Alle de nye, gode vaner med hyppig håndvask og afstand, ser jeg kun som godt. Det er mere den utryghed der ligger i baghovedet, jeg gerne vil af med igen. Tak.

Ellers må jeg jo forskanse mig på mit nye kontor for altid. Og det kommer under ingen omstændigheder på tale da!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide