6

Brovst, Fjerritslev og Sommerland

Vi tog en rundtur via Brovst, Fjerritslev og Sommerland for senere at ende hjemme i hytten ved havet, hvor blæsten nu har regeret hidsigt i efterhånden nogle dage.

“Nu hører blæst jo til at være ved Vesterhavet”, tænker du så nok og du har til dels ret, men dette er usædvanligt. Faktisk så usædvanligt, at det får plads i nyhederne, men det er sådan set ligegyldigt. Det der tæller er, at vi ikke kan finde læ udendørs og derfor enten sidder inde og hygger os eller alternativt tager på småture i omegnen.

I går gjorde vi det sidste.

Brovst, Fjerritslev og Sommerland

Vi startede i Brovst

I Brovst var vi i nogle af byens butikker, hvor jeg erhvervede mig en sommerkjole og vi desuden så nogle ting i “genneren“, som Kenneth er kørt ind for at hente i dag.

Det var blandt andet et par stole, som snildt kan bruges på terrassen og en grill, som til ingen penge kan få en plads her og fungere som supplement til den grill, vi allerede har.

Brovst, Fjerritslev og Sommerland

Vi fortsatte til Fjerritslev

Her gik vi en tur gennem byen, som er rigtig hyggelig, men altså – ligesom Brovst – meget lille og derfor set i løbet af et øjeblik.

Bagefter satte vi os ind i bilen og kørte langsomt hjem ad snoede, smalle landeveje. Vi passerede Slettestrand og kørte gennem Fosdalen. Har du ikke været der og er du på disse kanter, skal du ikke tøve, men straks tage forbi og opleve det helt unikke landskab.

Brovst, Fjerritslev og Sommerland

Vi sluttede lokalt

Vi sluttede turen med et kig ind i Rødhus Kirke. Det er en virkelig fin og smuk, lille kirke, som tjener sit sogn på fineste vis. Du kan læse meget mere om den lige her, hvis du er interesseret.

Efter det finde kig indenfor, kørte vi det sidste, korte stykke hjem. Vi lavede ikke meget andet end at hygge os med lidt tv, spise aftensmad og drikke kaffe. Vi sluttede dagen af med en tur til stranden, for lige at lægge solen helt i seng.

Brovst, Fjerritslev og Sommerland

Rødhus – Aalborg – Rødhus

Vi tog turen ind til Garnudsalg.dk denne morgen, så vi kunne være med til morgenmødet, vi altid holder tirsdag morgen. Vi ville være sikre på, at alle følte sig tilpas og vidste, hvordan de skulle gribe ugen an.

Efterfølgende var vi forbi Tjørnevang for at vande blomster og hente det, der var modnet i drivhuset siden sidst. Det var en god portion tomater, få bønner og så lige en beskeden buket bestående af et par blomster fra sommerfuglebuskene og et par Indianermynte. De passede lige i en af mine vaser fra genbrugsturene her omkring.

Resten af dagen ligger åben, når Kenneth er tilbage fra Brovst. Måske vi snupper et kort eventyr ad landevejene her omkring. Måske vi bare dovner og laver ingenting. Det er sådan, ferie skal være.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide