11

Magnolia Chunky Cardigan

Magnolia Chunky Cardigan er blevet strikket for anden gang til min garderobe. Denne gang i den smukkeste messingfarve med masser af spil.

Jeg er helt igennem tilfreds. Jeg har ramt størrelsen og resultatet er blevet smørblødt og smukt. Akkurat som jeg havde forestillet mig den færdige cardigan.

Jeg er og bliver en cardigan-kind-of-girl

Jeg bruger cardigans stort set hver eneste dag hele året rundt. Jeg elsker mine hjemmestrikkede cardigans. De er strikket, så de passer til mig. Nogle af dem afkorter jeg, fordi jeg har lange ben og kort liv, mens andre, som denne, har den fineste længde til kortlivede Liselotte.

Jeg har brugt sweatre. Engang. Det er faktisk ved at være mange år siden, for jeg får det ofte lidt for varmt eller pludselig lidt for koldt og så er det praktisk at have en åben trøje, man hurtigt kan tage af og på, som det passer til den indre termostat.

Magnolia Chunky Cardigan er blevet strikket for anden gang til min garderobe. Denne gang i den smukkeste messingfarve

Kjoletesten strøg den lige igennem

Jeg testede lige cardiganen over en helt enkel, sort stropkjole i går og brugt lukket over den, er den faktisk blevet præcis, som jeg havde håbet.

Længden er perfekt og udtrykket er, som jeg havde håbet.

Den bliver skøn at trække i på de dage, hvor jeg er lidt kuldskær, men i det hele taget er det en strik, jeg er sikker på, jeg får meget glæde af. Manos Maxima er et af mine absolutte yndlingsgarner fra Manos del Uruguay, så selvfølgelig måtte lidt af det forvandles til endnu en af efteråret og vinterens hyggelige uldgevandter.

Magnolia Chunky Cardigan er blevet strikket for anden gang til min garderobe. Denne gang i den smukkeste messingfarve

Fakta:

OpskriftMagnolia Chunky Cardigan af Camilla Vad strikket i str. XL

Garn: strikket i Manos Maxima fra Manos del Uruguay i farven Leo og Blackhill Super Kid Mohair i farven Curry – alt fra Garnudsalg.

Pind: 5 & 6 mm

Forbrug: Fem nøgler Manos Maxima (jeg nåede kun lige akkurat at tage hul på det femte fed) og fire nøgler af Super Kid Mohairen.

Du kan se flere fotos her.

Du vil sikkert også kunne lide