6

Trommehindeudfordret

Trommehindeudfordret kunne være overskriften for den sidste uges tid. Høretab. Svimmelhed. Balanceudfordringer i middelsvær grad. Ynkelig.

Jeg har øreproblemer, som du kan læse, så jeg har været stille. Jeg bruger alle kræfter på at navigere i en hverdag, der stiller krav til ikke-fungerende hørelse og balance, så der er ikke overskud til andet lige nu.

Jeg er i behandling ved en ørelæge. Der er styr på det hele, men det er stadig ikke sjovt. Jeg ER trommehindeudfordret. Jeg trøstestrikker. Jeg slår op i blinde og kaster mig over nye projekter hele tiden. Jeg kan ikke finde ro og det er typisk tegn på, at jeg er udfordret af smerter, når jeg begynder at flakse.

Trommehindeudfordret kunne være overskriften for den sidste uges tid. Høretab. Svimmelhed. Balanceudfordringer i middelsvær grad. Ynkelig.

Cardi Cocoon

Jeg har fundet garn frem til Cardi Cocoon af Anne Ventzel. Den bliver blå. Ikke grå. Blå!

Jeg har fundet en rest Silk Mohair i den helt rigtige farve og den kommer til at følges med den 2 trådede uld fra Järbo. Det er en skøn farve og jeg er sikker på, at jeg vil få den brugt, men ved Gud den Almægtige, hvor er den kedelig at strikke og jeg er kun lige startet. Det lover ikke godt for resten af den …

Trommehindeudfordret kunne være overskriften for den sidste uges tid. Høretab. Svimmelhed. Balanceudfordringer i middelsvær grad. Ynkelig.

Den fineste projekttaske

Jeg har fundet den smukkeste projekttaske frem til strikketøjet. Den passer perfekt i farverne og jeg er sådan skruet sammen, at den slags lige gi’r det en ekstra lækker følelse, når jeg griber strikketøjet.

Projekttasken er købt på Etsy og Jurgita laver så smukke ting i skøn hør. Jeg er vild med det.

Trommehindeudfordret kunne være overskriften for den sidste uges tid. Høretab. Svimmelhed. Balanceudfordringer i middelsvær grad. Ynkelig.

Jeg pakker sydfrugterne

Om lidt vil jeg pakke sydfrugterne og sætte mig i bilen sammen med Kenneth. Vi vil køre til Mols, for dernede venter verdens bedste selskab. Vi fik lyst til at dele eftermiddagskaffe med dem derude og de er altid friske på en improviseret eftermiddag, så vi gør klar til at rykke i en fart.

Vi glæder os på denne skønne solskinssøndag.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide