12

Endelig tilbage

Endelig tilbage i Rødhus. Det er længe siden vi sidst har været heroppe og det var kun for at kigge til det hele og sætte musefælder op på strategiske steder.

Denne gang er vi flyttet ind medbringende mad, vinterdynerne og godt humør. Jeg ankom i går aftes. Kenneth havde tændt op i brændeovnen og her var stadig lys tilbage på himlen, så det gjorde mig simpelthen så glad at træde indenfor og mærke, hvor jeg føler mig hjemme.

Den bedste morgenudsigt

Vi har bare verdens fineste udsigt fra sengen. Kig direkte ud i klitterne og ofte med dyr lige ude på den anden side af ruderne. Det er ikke sådan, at man ikke kan fristes til at ligge lidt længere.

Kaffen lokkede dog mig op i dag. Ved otte-tiden var vi begge oppe og inden klokken var ti, var vi ude af døren og på vej ind til Pandrup. Der er ingen grund til at spilde tiden, mente vi begge, så inden halv tolv, var vi hjemme igen og havde hver især overstået vores ærinder.

Vi glemte så det vigtigste; nemlig maden til i aften. Den er Kenneth så inde efter nu, men det er så typisk os. Vi falder i snak og glemmer både tid og sted.

Endelig tilbage i Rødhus. Det er længe siden vi sidst har været heroppe og det var kun for at kigge til det hele
Endelig tilbage i Rødhus. Det er længe siden vi sidst har været heroppe og det var kun for at kigge til det hele
Endelig tilbage i Rødhus. Det er længe siden vi sidst har været heroppe og det var kun for at kigge til det hele
Endelig tilbage i Rødhus. Det er længe siden vi sidst har været heroppe og det var kun for at kigge til det hele
Endelig tilbage i Rødhus. Det er længe siden vi sidst har været heroppe og det var kun for at kigge til det hele

Jeg har et par hjørner

Jeg sidder i et af mine yndlingshjørner heroppe i Rødhus. Godt pakket med strikketøj og kold cola, mens jeg nyder et øjeblik med skydække. Ikke at jeg ikke elsker, at solen skinner, men her blev vældig varmt for et øjeblik siden.

Jeg strikker endnu en Felix Cardigan. Jeg elsker den første, så endnu en og denne gang i min yndlingsblå, er på sin plads. Det er et dejligt, ukompliceret strikketøj og sammen med det underholder Cyril Averys Hjerte af John Boyne.

Jeg elsker at sidde lige her. Helt stille. Uden krav eller forventninger og med et øre, der langsomt får det bedre og bedre. Svimmelheden er stort set væk og der er ros fra ørelægen, så det hele skal nok ende lykkeligt. Jeg nåede at blive bange undervejs, skal jeg være ærlig og sige, men alt er godt.

Særligt livet … og om kun nogle få uger, flytter vi ind heroppe for sommeren. Jeg glæder mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide