6

Sommeren løber af sted …

Sommeren løber af sted og vi løber med. Helt uden at se os tilbage. Vi er faldet i gryden med bare at tage en dag ad gangen og nyde den, som var det den sidste.

Vi har haft endnu et hold sommergæster. Nich og Annette kom forbi nogle dage. Vi hyggede os og var langsomme og hurtige, aktive og dovne og alt der i mellem, men verdens største sandslot fik vi da set.

Sandslottet står i Blokhus og du kan læse meget mere om det lige her.

Vi var imponerede og brugte god tid til at få øje på en del af de mange og flotte detaljer. Mange overså vi med sikkerhed, for det er virkelig dygtige folk, der har været i gang.

Frokostpause med udsigt og indsigt

Vi er begyndt at holde frokostpauser ude af kontoret. Vi trækker os en times tid, for at køre ud i byen og spise en medbragt salat/sandwich eller lignende. Vi ender forskellige steder i byen, men ens for dem alle er, at de indbyder til en pause med frisk luft og gode samtaler.

Vi kommer altid forfriskede hjem og ofte med løsninger på problemer eller nye idéer i støbeskeen.

Vi nyder pauserne og hinanden

Vi øver os konstant i at blive bedre til at holde fri. At huske at arbejde også kan være sjovt. At det er i orden, at vi ind imellem vælger at arbejde i andre rammer, end dem, vi er vant til. Det giver bredere og større perspektiv, ny idé-bank og andre og sjove måder at tackle både arbejde og hinanden på.

Jeg drømmer fortsat om den der middagslur under bagsmækken af bilen, men heldigvis er den anden chef fornuftig og knapt så forlystelsessyg, som jeg er ;-)

Stranddagene må gerne fortsætte længe endnu

De sidste uger har vejret været så dejligt, at vi er kørt direkte hjem kun for at smide alt unødvendigt og siden pakke det, vi har anset for nødvendigt.

Det har været tæppe, håndklæder, strandstole og en god bunke underholdning. Mad, kolde drikke og en lakrids er der også kommet med, ligesom vi har husket at bade. Havbade. Vesterhavsbade. Om og om igen.

Det har været vidunderligt. Vi er ikke til at drive hjem og der er dage, som er blevet til nætter. At se solen gå ned og stå op igen på stranden ved havet er godt for sjælen.

Jeg nyder virkelig sommeren. En dag ad gangen. Helt som det skal være.

Jeg håber, at du har mulighed for at gøre det samme ❤ 

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide