0

De første sommergæster

De første sommergæster har været her. I sidste uge havde vi besøg af min svoger og svigerinde. Ren og skær fornøjelse og masser af hygge. Jordbær, gin, grill og strandture. Shopping med svigerinden og Oline, som kiggede op til os. God mad og tidlige aftener, fordi vi fik så meget frisk luft, at vi tørnede ind, før der for alvor var noget, der kunne kaldes mørkt udenfor. Vi sov godt alle sammen.

Solnedgangene nød vi sammen med sommergæster eller vi smuttede selv ned på stranden, for at se solen forsvind i havet.

Vores nye yndlingsstund er når, vi ligger tæt under de medbragte tæpper og kigger ud over Vesterhavet, mens solen forsvinder i horisonten.

De første sommergæster

Vi nyder at ligge stille og bare snakke om stort og småt. Tiden står næsten stille og ind imellem går vi en tur langs vandet, inden vi smutter indenfor under tæpperne.

Vi er gode til ture ud af huset

Vi er faktisk blevet gode til at bevæge os ud efter aftensmaden. Vi vil hellere på et lille hverdagseventyr, end vi vil sidde foran TV’et, så vi sørger for at tage afsted. Ofte til stranden. Ind imellem ind i baglandet og indtage nye stykker land.

Der er nok at opdage i området og det behøver ikke være andet end et nyt stykke af en plantage eller et shelter, vi ikke før har set. Der er smukt overalt.

De første sommergæster

Der er også smukt lige udenfor vinduet

Vi bor i det smukkeste område. Midt i fredet natur. Udsigten fra sengen er formidabel. Intet mindre.

I de sene aftentimer i går kom en ugle flyvende og landede i fyrretræets top lige udenfor vinduet. Jeg genkendte den som ugle, da den kom flyvende. Det er vist første gang, jeg har set den lægge an til at snuppe en mus uden så at lykkes med det, men det glippede og så satte den sig til rette i trætoppen.

De første sommergæster

I dag skal vi arbejde

Vi skal arbejde for lille Kalle og hans forældre i dag. Vi giver den en skalle med samling af møbler, vask og sortering og hvad vi ellers kan hjælpe med, for de unge mennesker har nok at se til. Oline er voldsomt plaget af pluk-veer og Mikael arbejder hårdt hver dag, så han er træt, når han kommer hjem. Måske vi kan gøre en lille forskel. Vi har i hvert fald tænkt os at forsøge.

Måske aftenen slutter på stranden. Måske vi er så trætte, at vi bare falder om på sengen. Vi får se, men der er ingen tvivl om, at de strandaftener trækker. Vi elsker dem!

I morgen kommer de næste sommergæster. De skal være velkommen.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide