4

Picnic on the Path er klar til efteråret

Picnic on the Path er blevet klar til efterårets kølige dage og jeg er allerede glad for det i hverdagene på kontoret. Det luner dejligt om skuldrene, ligesom det er en varm ven over benene sidst på aftenen.

Picnic on the Path er blevet klar til efterårets kølige dage og jeg er allerede glad for det i hverdagene på kontoret. Det luner dejligt om skuldrene

Dobbelt lag af uld

Sjalet er inspireret af et traditionelt shetlandsk hap, som bruges som babysvøb eller hverdagssjal. Sjalet strikkes derfor som en firkant, der herefter lægges dobbelt til sjal. Det gør, at der samles en masse stillestående luft imellem de to lag og da det jo netop er det, der varmer, er sjalet virkelig skønt at have om skuldrene.

Jeg elsker strikkede sjaler. Jeg elsker at strikke sjaler. Her er alt at vinde.

Picnic on the Path er blevet klar til efterårets kølige dage og jeg er allerede glad for det i hverdagene på kontoret. Det luner dejligt om skuldrene

Nydelsesfuldt

Jeg har nydt at strikke Picnic on the Path. Det er et meget meditativt stykke strik, som kun består af retmasker og omslag/indtagninger. Man strikker bare rundt og rundt. Mange, lange pinde og tusindvis af masker senere, ender man med det skønneste stykke lunt strik og undervejs varmer det dejligt, mens man strikker.

Det gør det til det perfekte TV-strik og det har været med mig ind i universet omkring Jeffrey Dahmer – et sted, jeg slet ikke skulle have bevæget mig hen – når vi om aftenen sprang på Dahmer på Netflix.

Gudskelov er det ikke serien om Jeffrey Dahmner, sjalet minder mig om. Det har nemlig også været med mig ind i universet omkring Queer Eye og det show gør mig bare glad. Det er virkelig skønt fyldt med respekt for mangfoldighed og tolerance. Hurra for det!

Picnic on the Path gør mig bare glad og varm, når jeg kaster det om skuldrene. Andet ville have været skrækkeligt og jeg ved faktisk ikke, om jeg anbefaler at se Dahmer. Jeg fik mareridt efter at have set den. Se i stedet Queer Eye og bliv glad i låget.

Picnic on the Path er blevet klar til efterårets kølige dage og jeg er allerede glad for det i hverdagene på kontoret. Det luner dejligt om skuldrene

Lige et sjal til en picnic i efterårets smukke skove

Jeg elsker som sagt det skønne sjal. Det er strikket i tre fed af den skønne, rustikke og autentiske uld, Garnudsalg har på hylderne og jeg pønser allerede på endnu et i en smuk, brun. Måske i Sigrid eller Birk.

Denne vinter kan ingen vist have for meget uld :-)

PS – Pacnic on the Path er en engelsk opskrift. Ikke vanskelig, men engelsk.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide