14

Bare vær modig

Bare vær modig, Liselotte!

Det siger jeg konstant til mig selv for øjeblikket. Minder mig selv om, at mod bare er at lukke øjnene og tro på, at det løser sig. At tingene ender, hvor de skal. At jeg ikke altid behøver kende slutresultatet, før det er her. At det er okay at give slip. Miste fodfæstet.

Jeg øver mig i at være modig.

Bare vær modig, Liselotte!

Oline ønskede sig en cardigan med broderede blomster

Den cardigan endte med at blive startskuddet til at genoptage broderi strik. Det var noget, jeg excellerede i, for mange år siden. Faktisk elskede jeg at brodere. Både på strik og bare sådan i det hele taget.

Kaffe Fasset lavede nogle smukke, farverige pude-broderier og nogle virkeligt smukke tasker. Jeg har broderet dem. Jeg elskede det og det kunne akkurat det samme, som tegning og akvarel, strik og drivhus kan for mig.

Jeg lader mig opsluge. Det er godt for min sjæl.

Bare vær modig, Liselotte!

Jeg er godt tilfreds

Jeg var rusten, så det var lidt med hjertet siddende i halsen, jeg tog nål og tråd og satte første sting på den lille romper. Inden længe forglemte jeg mig og broderede bare løs.

Det var så sjovt. Jeg hyggede mig virkelig med at lave det lille broderi. Improvisation levner plads til fri fortolkning, så ingen af blomsterne skal ligne noget som helst andet end fantasiens flora, som de gør. Det må siges at være en succes, ligesom jeg egentlig er ganske tilfreds med det samlede indtryk.

Jeg kan sagtens se, at der er plads til forbedring på sting-fronten, men samlet set er jeg glad for resultatet og det efterlader mig med mod på at prøve at brodere på den cardigan, der var startskuddet til det hele.

Bare vær modig, Liselotte!

Jeg valgte en ny sti at gå ad

Nogle gange skal man bare være modig. Jeg var ikke. Jeg valgte at øve mig. Det er nye toner, når de kommer her fra.

Jeg plejer at kaste mig ud i tingene med dødsforagt, men denne gang handler det om, at det ikke er til mig. Det er til Oline og Mikaels lille datter; mit barnebarn nummer to, som vi alle glæder os til at møde i slutningen af november.

Nu har hun en blomstrende romper i størrelse nyfødt. Om lidt har hun også en blomstrende cardigan størrelse 9-12 mdr. Heldigvis er der god tid til at komme i mål med sidstnævnte ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide