4

Ufrivillig pause…

Og der røg forbindelsen til omverdenen så. Ubelejligt var det og tilmed i en tid med masser af arbejde, som skulle gøres færdigt inden jul. Jeg kunne ikke få opdateret de sider jeg skulle, jeg kunne ikke komme i kontakt med forretningsforbindelser og jeg kunne i det hele taget ikke lave noget af alt det jeg havde planlagt.

De bygger hus længere oppe på vejen. De bruger en gravko. Gæt selv resten…

Nu kunne jeg så blive frustreret og begynde at ringe rundt i vildskab, men i stedet bestemte jeg mig for, at dette var en appelsin i den turban jeg ikke går med. En frieftermiddag der ikke var behæftet med dårlig samvittighed. Den slags er en gave.

Vi lavede intet fornuftigt. Vi tændste stearinlys over hele huset, fandt småkagerne og juleknaset frem og satte os godt til rette inde i stuen, foran en skøn kavalkade af julefilm, som sammen med snefnuggene satte os i ægte julestemning. Vi hyggede med at lave aftensmad og vi spandt videre på det net af god stemning, som var etableret tidligere på dagen. Vi havde en skøn dag og aften.

I dag har jeg travlt. Internetforbindelsen er genetableret og desværre har nisserne ikke været i gang med at rede trådene ud for mig, mens jeg hyggede, så jeg tager selv en tørn og håber på, at tingene er i orden inden vi når aften. Jeg gider godt, efter dagen i går…

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  23. december 2004 at 00:25

  ?ldste har det udm?rket. Hans s?lle hosten foranledigede mor til at ringe til vagtl?gen, kun for samtidig at opdage at ungen sad og grinede af mig, s? jeg droppede det igen… og fandt ud af, at han vist havde de udm?rket. De tror skisme jeg er tosset derinde p? vagtcentralen ;-)

  PS – kryds fingre for feberen kommer og g?r, men lige nu er der alts? ingen forv?rring. N?rmest stilstand, men h?jt hum?r :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  22. december 2004 at 15:04

  Godt det “bare” var en gravko – var alts? lige ved at blive bekymret p? ?ldstes vegne ;-)

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  22. december 2004 at 14:13

  Det er selvforskyldt. Sneen alts?, ikke hullet i kablet. Og tak :-)

 • Avatar
  Reply
  David B.
  22. december 2004 at 13:59

  Argh! Jule-internet-abstinenser! Godt du gik tao i stedet for! :-) Gl?delig jul! Flotte sider du holder dig – eller er sneen det hul p? kablet, gravkoen fik lavet? ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)