4

I godt selskab

Jeg endte hos naboen til kaffe og vi er gode til at snakke, så tiden løb vist lidt fra os. Jeg er lige kommet hjem og det er ingen sag, når jeg har fri i morgen, men de stakler skal vist omtrent op før solen, så jeg undskylder trangen til ord.

kaffebønne

Nyt køkken med fuldautomatisk kaffebryggertingest, som omtrent kunne brygge alt undtagen elefanter, skulle endelig tages i øjesyn og sikke et køkken. Det var fantastisk flot og tillige med fuld af gode idéer, som kan bruges herhjemme, når den sidste del af vores køkken skal renoveres. Jeg fik forøvrigt også smagsprøver på kaffe og cappucino, så det er vist ikke sidste gang jeg kommer forbi til kaffetid, for de smagte absolut ikke ringe.

Vi fortaber os altid i snakke om alt mellem himmel og jord og det er præcis derfor jeg sætter så stor pris på deres selskab. De er gode at kende og så er der ikke meget mere end 20 skridt at gå, for endnu en aften i godt selskab. De kan roligt vente mig…

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  3. maj 2006 at 13:14

  Jeg bliver svimmel ved tanken om elefanter ! – og jeg tænkte det nok Liselotte, at Leo ikke er den eneste nabo I har – og garanteret er en undtagelse…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. maj 2006 at 13:02

  Gitte – det var ikke Leo jeg besøgte. Han vil ikke have besøg af mig, så han bliver skam fri. Jeg har flere naboer, som heldigvis er de sødeste mennesker på jorden :-)

  Claus – elefanter smager garanteret godt ;-)

 • Avatar
  Reply
  Claus
  3. maj 2006 at 12:15

  Elefanter smager nu ellers godt :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  3. maj 2006 at 12:10

  Jeg synes Leo’s humør svinger meget ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)