6

Der er ikke brug for hjerne

Mens aftenen langsomt svinder ind, gør min hjerne ligeså, men strikkepindene knitrer lystigt, for Cobblestone passer perfekt til en hjerne med en mindre nedsmeltning. Jeg er 45 cm henne. Det går forrygende.

Cobblestone

Strikken er akkurat som jeg forestillede mig, da jeg smed garnet i kurven. Heldigvis er Kenneth tilfreds og glæder sig til, at trøjen engang bliver til fornøjelse for andre end mig.

Der er meget lanolin i garnet, så håndcremen kan spares i disse dage. Formentlig bliver den omtrent vandtæt, når den er færdig. Den bliver skæppeskøn og jeg kunne godt finde på at låne, tror jeg…

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  mette
  1. november 2007 at 10:26

  blander mig lige: Birgitte – du kan bestille “Interweave Knits, Fall 2007” på dit lokale bibliotek. Det måtte jeg også gøre, da de har smidt mit eksemplar væk i posten og har for udsolgt til at kunne sende mig et nyt (øv øv øv). Så nu håber jeg bare at vinterudgaven dukker på.

  Liselotte – lækkert lækkert garn!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. november 2007 at 08:11

  Jow, det er han, men sådan en sweater må gerne være STOR og hyggelig :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  1. november 2007 at 08:09

  Altså Liselotte nu har jeg aldrig set dig og Kenneth sådan i den rigtige, levende virkelighed, men er han ikke en anelse større end dig? Jeg tænker på, hvis du lusker dig til at låne trøjen ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. november 2007 at 07:27

  Anne, vi kan jo blive ved… “skulle jeg nu alligevel… eller måske begge to” og det får ingen ende, men her er det købt ind til den ene sweater og den holder med garanti resten af livet, så det går nok ;-)

  Birgitte, den bliver rigtigt lækker og nej, jeg kan desværre ikke hjælpe dig med mønstret, men mon ikke de genoptrykker, hvis der er tilstrækkeligt mange forespørgsler på den. Det ville være dumt andet :-)

 • Avatar
  Reply
  birgitte
  1. november 2007 at 06:52

  Kære Lise lotte

  Ved du hvor jeg kan købe mønstret?? Bogen er udsolgt, øv.
  Den ser rigtig fin ud.
  God dag
  Birgitte

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  1. november 2007 at 06:31

  Ih altså, skulle jeg mon ha’ taget den brune i stedet for den sarte grønne?? Eller bare de, begge to?!
  Det er smukt smukt garn…

  Den er hurtig strikket, den Cobblestone, i alle tilfælde indtil ærmer og bul skal samles, så bliver det til forfærdeligt mange masker, laaaaaange omgange!

  Torben er så glad for sin, jeg er sikker på at Kenneth bliver det samme :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)