7

Julefred

Julefreden er ved at have sænket sig og der er bestilt håndmadder, for vi er sene spisere, så der er end ikke gjort anstalter endnu. Der slappes af i alle kroge med hvert sit og udenfor holder bussen, som er returneret af Falck. Køre kan den ikke, men det kan DieselDaisy heldigvis, for mine nøgler lå i bunden af bilen, som ellers er skrællet godt og grundigt.

Stjerneskær

Vi griner godt i skægget, men det gjorde vi ærlig talt ikke i går, hvor der stadig var usikkerhed omkring bilens videre skæbne. Underligt, som man synes, at der er forskel på selv at vælge at skille sig af med en bil og så at få den stjålet, men der er bare forskel for os. Måske fordi bilen rummer så mange minder. Den har fragtet vores familie til sydeuropa mere end en gang, været i Amsterdam et par gange og i det hele taget været vores mulighed for at komme ud med Alexander, så ingen skal stjæle den. Skal den afhændes, skal vi selv vælge til hvem. Underligt som man er skruet sammen.

Nu er julefreden sikret. Vi kan slappe af og det gøres ikke meget bedre end med Bill Murray i Scrooged. Det er om en times tid. Vi vil sørge for at være klar.

Du vil sikkert også kunne lide