18

På højkant!

Det er ikke fordi min ryg og jeg er allerbedste venner, men nu er jeg da sådan almindeligt bevægelig eller noget. Jeg er oppe og i sving og det betyder alverden, for min selvbestemmelse er vigtig for mig.

Min skæve ryg er en gammel nyhed. Allerede som treogtyveårig blev jeg pålagt aldrig nogensinde at støvsuge igen (som om…) og desforuden påregne, at jeg for altid ville have ondt i ryggen. Sådan er det heldigvis ikke gået. Man kan gøre rigtigt meget selv for at minimere og forhindre, forebygge og gøre stærk, så det har jeg gjort. Nu er jeg vist bare ved at blive slidt. Det kan mærkes ind imellem.

Når man ingenting kan, kan man da altid strikke lidt. Småt, nemt og ikke alt for tungt, for selv den slags kan gøre ondt i en ryg, som er træt og uvillig. I går fandt jeg en blanding af supersoft fra lageret og Kenneth nye, lækre højlandsuld frem og gav mig i kast med en Linus. Bare fordi jeg kan. Det er hyggestrik, så det forslår og så er det småt og let. Og lidt drenget, kan jeg se. Tja…

I dag er formiddagen gået med at hjælpe Kenneth med at opdatere butikken. Han har nye, spændene varer på lager. Har du tid, kan du da lige tage et kig derovre.

Du vil sikkert også kunne lide