14

En nødvendig julegave

Da de smarte drenge rendte med bussen, rendte de også med nøgler til alt i mit liv inklusive DieselDaisy. Det betød, at vi var nødt til at gå i motorrummet og fjerne vitale dele, for ikke at risikere, at de kom i løbet af natten og hentede også hende.

Strømmen blev taget på bilen. Det fik uoverskuelige konsekvenser, for der sidder en vældig smart indretning af en radio/cd-afspiller, som nu forlanger en kode af en eller anden art, for overhovedet at ville virke det mindste igen. Har jeg den kode? Nej, naturligvis har jeg ikke den kode og den knold, som solgte os bilen, har med garanti heller ikke noget som helst, så ingen musik til de lange ture på landevejen.

Det holder bare ikke…

Fra mig til mig

Nu har jeg – fra mig til mig – investeret i en billig mp3-afspiller, som kan give lidt vellyd i ørerne, indtil vi kommer på et eller andet genialt, som ikke inkluderer ny radio i bilen.

Utroligt, at man kan lave en mp3’er til så billige penge – og så er den endda smart, synes jeg. Jeg ender vel med – trods påstand om andet – at være rigtigt glad for skidtet og man kan godt kalde den en nødvendig julegave, ikke?

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. december 2007 at 10:12

  Denne her skulle være idiotsikker og der står ikke (altid) idiot på ryggen af mig, men alligevel måtte jeg have hjælp til skidtet i går. Det handlede så allermest om, at jeg har tålmodighed med minus foran ;-)

 • Avatar
  Reply
  Yrsa
  21. december 2007 at 09:26

  Det minder mig om engang da vi boede i Luxembourg og var hjemme i vores Audi 100 hvor batteriet åbenbart var sat forkert på plads. Efter en tur på værkstedet i DK kom batteriet på plads men Radioen SKREG på en kode !! Det var en LAAANG tur hjem til LUX !
  Jeg har overvejet MP3 længe, men orker ikke at sætte mig ind i endnu en teknisk ting, men inden længe kommer mellemste og “kræver ” en og så er jeg alligevel nødt til at sætte mig ind i skidtet :-) Jeg klare mig med min mobil med god gammel FM radio i :-))
  Måske får jeg en MP3 i julegave……..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. december 2007 at 00:06

  Helle K, jeg synes, at det var ret smart tænkt… det er bare en knold, som har solgt os bilen ;-)

  /many, du er altså også altid så up-beat, at jeg aldrig nogensinde når at indhente dig ;-)

 • Avatar
  Reply
  /many
  20. december 2007 at 23:39

  Og til lige netop den der MP3-afspiller, kan man købe et eddersmart armbånd at proppe den i, så den kan sidde på overarmen imens man drøner af sted på step-maskinen med puls 170 til tidens trendy toner.

  /many. Up-beat. Min er blå.

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  20. december 2007 at 14:31

  Nåååh, jeg troede ellers lige, at jeg havde fundet den dybe tallerken. :-)

  Du kan jo nøjes med at sætte en prop i det ene øre, som mine børn skal, når de cykler, så kan man godt høre “livet omkring sig” alligevel.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. december 2007 at 14:18

  Instruktionsbogen til radio/bil afventer vi stadig. Det er jo derfor, jeg kalder den tidligere ejer en knold ;-)

  Jeg vil tjekke mærket på radioen og se om der er noget at gøre. God idé :-)

  Anne, det er ikke det mindste ulovligt – tænk på alle dem, der bruger håndfri til mobilen. Man må også gerne køre bil, selvom man er døv. Vi kører mest med øjnene ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  20. december 2007 at 14:02

  Den er da endda rigtig smart Liselotte, cool i designet, men det ved du selvfølgelig godt ;-)

  Ikke for at være en lyseslukker, vel, men er det ikke lidt risikabelt at køre med musikpropper i ørerne, måske endda lidt ulovligt???

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  20. december 2007 at 13:53

  Sikke en smart måde at retfærdiggøre julegaven til dig selv på ;-)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  20. december 2007 at 13:49

  Hmm… det lyder som en nyere ‘Blaupunkt’ der sidder i DieselDaisy…

  Man kan henvende sig til Blaupunkt Danmark, der er behjælpelige med sådan en fætter…. koden altså… det har vi gjort engang, hvor vores bil’s batteri var gået kold i længere tid…

 • Avatar
  Reply
  Helle
  20. december 2007 at 13:28

  Det er da sådan det må være, for musik skal der til. Så det var da en god julegave, du har givet dig. Jeg invisterede også i en, som skulle bruges på løbeturene, men nu løber jeg med en veninde, og så snakkes der istedet for at lytte, og det er min yngste ikke ked af, for hun har overtaget “musikmaskinen”

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  20. december 2007 at 13:25

  Koden står i instruktionsbogen – jeg har selv prøvet ;-)

 • Avatar
  Reply
  Solsikkens-Sang
  20. december 2007 at 12:57

  Ganske nødvendig julegave til dig selv – og det er altid rart at forkælde sig selv lidt – især før jul :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotten
  20. december 2007 at 11:44

  Helt og aldeles nødvendig!!!

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  20. december 2007 at 11:44

  Det er en god investering, og jeg tør næsten vædde på, at du bliver glad for den. Jeg er selv meget glad for min og har haft nogen fantastiske musikoplevelser på steder, hvor der normalt ikke er f.ex. et symfoniorkester til stede:)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)