Tilbagevenden

Jeg skulle vælge en te til den ømme hals. Det gik naturligvis galt, for jeg er lige så vægelsindet, som min mormor var, når hun skulle vælge mellem at spare 5 kroner på et tilbud i Salling eller nå hjem på en omstigning.

Måske er det al den overflod…

Tetårn

Det er skisme ikke til at vælge, når der er alt for meget at vælge mellem. Jeg vaklede mellem chokoladeteen, mandelteen, som jeg er blevet vild med eller den gode gamle St. Petersborg…

Tetårn

St. Petersborg vandt, for den er og bliver min yndling. Den er let og frisk og det var lige, hvad den ømme hals kunne bruge. Nu er der indtaget det meste af en kande. Det skal nok blive sjovt senere…

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Svar
  Mette
  17. april 2008 at 14:26

  Hvor køber I kusmi teen henne? Jeg har indtil videre kun fundet den på nettet – og der fører de ikke chokoladeteen, som bare MÅ smages herfra…

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  1. marts 2008 at 10:32

  Der drikkes en del te her i huset ;-)

  Chokoladeteen hedder “Spicy Chocolate” og smager overraskende dejligt, synes jeg ;-)

 • Svar
  Heikke
  1. marts 2008 at 09:55

  guess the shop is empty,lol

 • Svar
  Mette
  29. februar 2008 at 17:55

  Hmmm – Kronen burde lade dig handle kvit og frit på deres Kusmihylde. Jeg er lige kommet hjem derinde fra med chokoladete, Skt. Petersborg og Prince Vladimir så du sælger varen godt – og jeg glæder mig til at komme ind i sofahjørnet og smage… ved bare ikke lige hvor jeg skal starte!

  God weekend
  Mette

 • Svar
  Louise
  29. februar 2008 at 17:10

  Den dersens chokolade te – hvordan ser den ud… Jeg har drukket te i mange år, men via dig fik jeg øjnene op for Kusmi te – aldrig har jeg smagt noget så godt. Det lyder måske vrøvlet, men jeg synes, det smager bedre end almindelig løs te. Nu er jeg også blevet vild med Kusmi te, også Skt. Petersborg, men chokolade teen – det lyder som noget der skal prøves – hvordan ser dåsen ud, og hvad hedder den…

  Hilsen Louise *Der efterhånden er ved at have mere Kusmi te og ikke så meget “almindelig” løs te på lager *

 • Svar
  et cetera
  29. februar 2008 at 14:16

  Ja, du lokker i “fordærv”, gør du! Nu MÅ jeg jo også smage mandelteen – når nu den med chokolade og St. Petersburg også “svøber sig” om mine smagsløg ;-)
  – ellers god bedring med hals og hoste – det må lakke mod enden med “skidtet” nu …

 • Svar
  HC
  29. februar 2008 at 10:31

  Det kunne være jeg skulle prøve den te, nu jeg alligevel er på de kanter :-)

 • Svar
  Annette
  29. februar 2008 at 10:17

  Ja, det var da noget af et udvalg – jeg har nok at gøre med at komme igennem mine tre varianter, inden de bliver alt for kedelige i smagen…

  Fantastiske billeder (igen!) – jeg er vild med den gulnede tone, den klæder tedåserne rigtigt godt!

 • Svar
  Mette Basel
  29. februar 2008 at 08:57

  Jesus Christ, Liselotte. Sikken et lager. :-)

  Der skal noget af et te-indtag til at naa at drikke den maengde, foer aromaerne forsvinder.

  Hvad med Jubilaeumsdaaserne, er de slet ikke repraesenterede?

  Hav en rigtig dejlig fredag og god bedring!!!

 • Svar
  Iben
  29. februar 2008 at 07:33

  Kære Liselotte.

  Et godt råd mod halsonde/snot, og snue er, at lave en the, af frisk timian, og revet ingefær- lad det trække ca. 1/2 time, og drik det langsomt- Det smager ikke så slemt som det lyder. Man kan afhjælpe smagen med honning.
  God bedring.
  hilsen Iben

 • Svar
  Hanne
  29. februar 2008 at 06:45

  Det lyder FULDSTÆNDIG som min MORmor – som jeg forøvrigt har endnu – selvom hun efterhånden er en ret skrøbelig gammel dame…

  God bedring!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)