8

Morgenlyst

Det er en fornøjelse at stå op til lys. Det gør morgenen helt anderledes venlig og jeg elsker den tid, hvor det ikke længere er nødvendigt med mørke morgenvandringer gennem et stille hus.

Denne morgen er den rene luksus. Jeg møder først klokken 10, så der er god tid. Det elsker jeg, for der er ikke noget bedre, end at starte ugen med god tid. Tid til kaffe og langsom opvågnen. Tid til radio og tid til at dvæle. Tid til at starte en maskinfuld tøj og vide, at den er klar, når jeg vender hjem i eftermiddag.

Morgenlyst

Jeg elsker at have god tid. Det er en luksus, som jeg nyder, for den har været alt for sjælden i mit liv. At have tiden til at vække Oline med kærlige ord og blide kildeture er lykke på en mandag morgen. At have tiden til at pjatte med Oskar og lave kaffe. Jeg elsker det og jeg husker, at jeg elsker det.

Jeg elsker, at jeg er fyldt op af en dejlig weekend med masser af oplevelser i gode menneskers selskab. Jeg fik mødt nogen og savner mange flere, men det vigtigste er, at jeg nåede. Ikke det hele, men jeg nåede.

Farver

Jeg tager farver om halsen denne morgen. Farver fordi jeg er glad og om halsen, fordi jeg pludselig oplever, at halsondet, forkølelsen og ikke mindst hosten er blusset op igen. En morgen som denne kan ikke ødelægges af småting som hoste, så jeg snupper min nye, rødstribede halsklud og tager ud i verden, for at nyde, at foråret venter lige om hjørnet.

Ha’ en skøn mandag. Den har potentiale til at blive vores bedste :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. marts 2008 at 15:16

  Det blev en skøn dag :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  3. marts 2008 at 10:22

  Lyst til livet smitter – tak for det, Liselotte :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. marts 2008 at 09:28

  Hanne, man kan ikke andet end blive glad af lyset, som er der, når man står op, synes jeg :-)

  God fornøjelse med strikkeriet :-)

  Jeannette Mariae, himlen har garanteret været smuk, men jeg bemærkede egentlig kun lyset, som var så dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Jeannette Mariae
  3. marts 2008 at 09:26

  Også en skøn mandag til dig. Her skinner solen og himlen var helt lyserød, da jeg var ude på min morgentur ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. marts 2008 at 09:05

  Det er en dejlig mandag… nu mangler vi bare lige solen ;-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne Picco
  3. marts 2008 at 09:05

  Hej Liselotte p
  Pas nu på den hals. Drik en masse citronsaft og varmt vand. Tak for din positive mandagmorgen…..Jeg er sikker på den hiver mig op. Jeg glæder mig rigtig meget til at strikke “din trøje” Det første til mig selv i meget lang tid. Ha en dejlig dag.

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  3. marts 2008 at 08:48

  Dejlig mandag til dig – med farver og striber :)

 • Avatar
  Reply
  Bodil L.
  3. marts 2008 at 08:46

  Ha en rigtig god dag, Liselotte. Din livsglæde smitter ;-). Modtog mønster i går på den uundværlige trøje. glæder mig til at strikke den.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)