16

En god dag

Jeg tog min kage med. Det var godt at vide, at den var der, hvis Ole skulle få appetit senere, tænkte jeg, men sådan gik det slet ikke, for nogen havde sladret om, at jeg var på vej med hjemmebag, så ikke så snart var jeg – og vel allervigtigst kagen – landet ude på syvende, før jeg blev sendt ind med kage til Ole, som allerede lå og glædede sig.

Han kunne lide min kage. Han roste den og spiste med imponerende appetit, mens han lavede sjov og drak den længe ventede kaffe. Imens tudede jeg lidt, uden nogen så det, for det er stort at være sammen med Ole og konstatere, at humoren er intakt, ligesom sproget og hans evne til at lege med det.

Oles fysik driller ham frygteligt, men sofaen hjemme trækker så meget, at han synes, at sygeplejerskerne skal vide det. Ofte. Det er i orden med mig, for jeg ved, at hans allerhøjeste ønske er at komme hjem, men jeg ved også, at han slet ikke er klar. Til gengæld er han Ole. Det er alt rigeligt for mig.

I samlet flok

Jeg tog Anne Cathrine med hjem og bænkede hende ved siden af Oline. De hyggede sig synkront med hver sin computer og mor snuppede min, så jeg kunne få tid til at lave aftensmad.

Nu er alle mætte, varme og tilfredse efter en stærk curry og intet nyt er godt nyt, så jeg er sikker på, at Ella og Ole fortsat hygger sig i hinandens selskab og uden os til at forstyrre. Det er dem vel undt.

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  21. marts 2008 at 09:31

  Liselotte jeg bøjer mig i sandet du er en verdens kvinde er du…… og godt at læse at Oles humor er intakt :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  21. marts 2008 at 06:29

  Det var rigtig dejlig læsning. :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. marts 2008 at 01:01

  Det har jo været en god dag. Det har også været en god aften med to tøser plantet solidt ved spisebordet, hvor de har udvekslet videoer, snak og hemmeligheder. Der er synkronsurfet og jeg er sikker på, at de har haft det dejligt.

  Jeg sidder og gaber kæberne af led, mens de to høns stadig har uforståeligt meget energi i rest. Jeg fatter det ikke, men måske er det alt det sukker, de har fået lov til at indtage ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  20. marts 2008 at 23:58

  Dejlig læsning, Liselotte ! Hvor er det godt, I er der for Ole, Ella og “afkom”. Tillykke med gemalen, i sidste minut !!

 • Avatar
  Reply
  Anne
  20. marts 2008 at 23:42

  That was best of news. Tak for det.

 • Avatar
  Reply
  Lotte Andersen
  20. marts 2008 at 22:54

  Godt at de har dig, og I har dem :) Altid rart at vide. Og det så rigtig hyggelige ud på spisebordet *s* tænker sommertiden på dig, for mig er du en *powerkvinde* Jeg har det fint i KBH, er pt på hjemmeferien i kære Aalborg *s* Må så gott ;)

 • Avatar
  Reply
  kokken på blokken
  20. marts 2008 at 21:22

  Dejlig læsning – hvor er det godt de har dig. Og hvor er det godt at Ole er ved godt mod. Kram til jer alle både her og der…..

 • Avatar
  Reply
  Joan
  20. marts 2008 at 21:10

  Håber på I får en rolig aften. Dejligt, du er der for Ella + familie.

  Hils manden og ønsk tillykke, når han når hjem.

 • Avatar
  Reply
  Madame
  20. marts 2008 at 21:10

  Åh, det var godt at læse, Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  Tina Poulsen
  20. marts 2008 at 21:09

  HVor er det godt lige at få en opdatering :) Tårene løb i morges da jeg læste på Ella¨s blog! Men det letter lidt at høre at humøret er intakt og viljen til at slås med mod det her! :)
  Du må give dem mine bedste hilsner :) Godt de har jer!

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  20. marts 2008 at 20:17

  Ja nu har Irene jo knust jer alle, så må jeg vel kramme.

  Ha en dejlig aften i hinandens gode selskab…

 • Avatar
  Reply
  Johanne
  20. marts 2008 at 20:16

  Godt at læse. Kærlige tanker herfra.

 • Avatar
  Reply
  Anne,mandagspigen
  20. marts 2008 at 20:16

  Godt at AC kan få varmen hos dig og dine…god aften til jer, ønskes her fra Sorø

 • Avatar
  Reply
  Irene
  20. marts 2008 at 20:12

  Hov, også til ham på væggen!!!

 • Avatar
  Reply
  Irene
  20. marts 2008 at 20:11

  Uhm! Knus til hele bordet!

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  20. marts 2008 at 20:07

  Det var godt at læse. Håber I får en rolig aften, og vil du være rar, at ønske gemalen tillykke når han på et tidspunkt vender hjem.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)