Rastløs…

Det regner. Fandens også!

Jeg trænger til udeliv og frisk luft under vingerne. Jeg trænger til blæsevejr indeni og udenpå.

Måske gider jeg køre efter det. Jeg ved det ikke rigtigt. Jeg er rastløs i latterlig grad. Jeg kan ikke finde ud af at tage en beslutning. Jeg må gøre et eller andet…

Relaterede skriv

5 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  18. juli 2008 at 21:50

  Irene, du er sjov :-)

  Anne, der var lige rigelig med underholdning i den eftermiddag ;-)

 • Svar
  Anne Dyrholm Stange
  18. juli 2008 at 15:58

  Rastløsheden bor ofte i mig i begyndelsen og slutningen af ferier, måske er det forandring, der får mig til at være letafledelig og utålmodig. Jeg kan mærke det rumler indeni, og jeg kommer til at sukke for tit og for meget, og ender med overhovedet ikke at kunne finde ud af, hvad det er jeg vil.

  Lige nu er jeg ved at gå i spagat over vejrudsigten, jeg VIL ha’ sommervejr, VIL VIL VIL, faktisk er jeg ved at være så hungrende, at jeg vil blæse på sommerhuset, der venter på Bogø i morgen, jeg vil sydpå, langt ned!!

  Nå, slut med brok, glæde og positivitet ind over, og hvor er det så dejligt, at du kan suse til Ella og blive underholdt :-)

 • Svar
  Irene
  18. juli 2008 at 15:51

  Psssst! Bare sådan helt privat inspiration, sådan mellem dig og så mig og med en høj score på ‘feel good factormeteret’ – jeg skal f.eks. i biffen i aften og se ‘Mamma Mia’ … Jeg har aldrig været Abba-fan, bliver det heller aldrig, but it feels good!!! ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  18. juli 2008 at 14:51

  Lotte, vi må sno os… så jeg lader Ella holde for. Hun har fået besked på at brygge kaffe, for jeg kommer ud og piner al underholdning ud af hende nu ;-)

 • Svar
  Lotte
  18. juli 2008 at 14:42

  Jeg kan følge dig. Ikke så meget i ubeslutsomheden, men i rastløsheden og banderiet over vejret. Jeg havde så mange planer for weekenden. Planer som det vel at mærke er tvingende nødvendigt at have tørvejr for at kunne gennemføre…suk…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)