21

Farverige Kenneth

Kenneth har fundet garn frem. Han har forklaret, at den lilla skal anvendes til smalle kanter på ærmer og bullen. SMALLE kanter. Resten af trøjen skal bare være mørkebrun. Den skal ikke have raglanærmer, men gerne rundt bærestykke. Den skal have samme størrelse, som hans to Cobblestone. Længden på dem er perfekt. Ærme- og bulkant KUNNE godt være smal rib, men skal ikke nødvendigvis være det. Halsen må ikke være for tætsiddende, men heller ikke for vid.

Han siger også, at han glæder sig, til trøjen er færdig.

Gad vide, hvorfor han fortæller mig alt det?

You Might Also Like

21 Comments

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  7. november 2008 at 08:45

  Hm, de menn vet hva de vil ha!!
  Jeg er netopp ferdig med min Islender (se i bloggen) og mannen vil også ha maken, gjerne samme farger tilogmed! men han vil ha rund hals, så han kan ha en skjorte inni, sier han. (det får vi nå se på!) Og jeg har tilogmed vurdert å strikke cobblestone, men i Islandsk ull…..mulig det kan bli en hit!!
  Ps: I bloggen min viser jeg keramikk-knapper fra butikken. Mulig du kan finne noe der, liselotte?
  Ha en fin helg….bare formen nå holder!!

 • Avatar
  Reply
  Ege
  6. november 2008 at 18:17

  her var huen
  http://www.flickr.com/photos/6.....001460390/

 • Avatar
  Reply
  Ege
  6. november 2008 at 18:14

  brunt dobbelt perle og lilla rullekanter (måske rullekant i noget tyndere lilla ) kunne godt sælges til mig
  og den tykke lilla til den hue, som vi ikke har set endnu med snoninger m brune kanter ;-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  6. november 2008 at 17:29

  Måske fordi han mener han trænger til en trøje mere :-) Han ved ihvertfælde hvad han vil have.

 • Avatar
  Reply
  Karin Hørkilde Jensen
  6. november 2008 at 17:28

  Hmmmmm, Søren kom og gjorde opmærksom på, at han altså osse godt snart ville have en ny trøje – “hvorfor skal DU hele tiden have nye?” var hans kommentar!! Det tog jeg som en stor kompliment, for det er egentlig ikke, fordi han mangler trøjer! Så jeg løb fluks i kælderen og fandt lidt garn på lageret (!) og er nu igang med hans Cobblestone nr. 2. Den første fik jeg vasket LIGE rigeligt varmt, så den er nu foræret til hans ældste, der kan lune sig i trøjen om aftenen i sofaen. Sådan kan det gå, og det er da også meget hyggeligt at have flere projekter igang samtidig, ikke?
  Og iøvrigt så har jeg IKKE glemt porcelænsgarnet;-))
  Knus Karin

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. november 2008 at 17:24

  Tine, jeg håber… men ellers kan det pilles op igen og så får garnet dobbelt anvendelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Tine
  6. november 2008 at 17:08

  Hvor lyder det da ualmindeligt spændende!
  Farver, striber og model.
  En god sammensætning :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. november 2008 at 14:30

  Tak Eva. Den skal nok blive smuk, er jeg sikker på. Han har en fed smag, ham Kenneth :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  6. november 2008 at 14:28

  Det brune garn på billedet har en rigtig dejlig farve – og med de smalle lilla kanter… Jamen den bliver da forrygende flot. God fornøjelse Liselotte… :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. november 2008 at 14:20

  Jamen selvfølgelig kan jeg da lige fikse sådan en sag. Der er da allerede slået op til den, for samvittigheden har det ikke for godt. Jeg har en (nummer tre) Cobblestone liggende, som slider lidt på min tålmodighed og hans med. Måske jeg kan gøre ham tavs med denne her ;-)

 • Avatar
  Reply
  Rosanna
  6. november 2008 at 13:50

  Brun og lilla er supersmart sammen, synes jeg – han ved virkeligt hvad der der godt, gør han! Jeg glæder mig til at se det færdige resultat, og selvfølgeligt kan du da fikse den sag

 • Avatar
  Reply
  Lene
  6. november 2008 at 13:35

  Jeg glæder mig til at se Kenneth stå model her på siden ;-)

 • Avatar
  Reply
  merete
  6. november 2008 at 13:06

  jeg er enig med anne og kenneth. lilla og brunt er af en eller anden grund vanvittig lækkert sammen. noro har lært mig det. jeg er lidt besat af rib med struktur med twisted stitches eller små snoninger. synes det er så smukt og diskret og måske spændende i tykt garn.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. november 2008 at 13:04

  Kagekone, det må vi da håbe, for hans forventninger er ret høje ;-)

  Karin, tak skal du have ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  6. november 2008 at 12:53

  Han er da en mand, som ved hvad han vil ha’. Dig og en lækker sweater. Han har sans for kvalitet :-)

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  6. november 2008 at 12:42

  han lokker gør han… og hans retningslinier tror jeg i dine hænder bliver til en skøøøøn yndlings ;o)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. november 2008 at 12:40

  Nej… nej, ikke i morgen, Anne. Jeg har jo flere andre projekter i gang, så den må altså vente lidt endnu, selvom Kenneth er temmelig utilfreds med det ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen
  6. november 2008 at 12:34

  det er ikke så tosset, glæder mig til at se den færdig ( imorgen?)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. november 2008 at 12:30

  Anne, den bliver tæskeflot :-)

  Malene, måske du har ret ;-)

 • Avatar
  Reply
  Malene
  6. november 2008 at 12:24

  Måske fordi han ved at du kan. Måske han ved ikke at du måske ikke gider. ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  6. november 2008 at 12:14

  Det er da dejligt med retningslinier ;-)

  Brun og lilla sat sammen er yndlings, den trøje bliver lækker-lækker, rib eller ikke rib…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)