17

Næsten som at være syv igen…

Jeg har lige været til juletræsfest i Vejgaard Hallen. Det var helt, som i min barndom, hvor juletræsfesten i Vejgaard Hallen var noget af det, Annemette og jeg så frem til, inden vi overhovedet var nået ind i december.

Der var juletræ til loftet, masser af lys og glimmer og en julemand, som kom med slikposer til børnene. Det var som at være syv igen bortset fra, at jeg slap for kvalmen efter at have fortæret hele slikposen. Julemanden ville nemlig ikke give mig en. Om jeg forstår det…

Der var julesul i rigelige mængder. Åh, som det smagte. Bagefter var der sjov underholdning, som Oline og hendes klassekammerater stod for. Der var sang og dans, teater og der blev konkurreret heftigt i SingStar.

Vi sluttede af med Marilyn Manson og Your personal Jesus. Så blev den fest lukket.

Nu trænger mine arme mildest talt også til ro, men sikke en fest det var. Jeg gider rigtigt gerne næste år også.

You Might Also Like

17 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. december 2008 at 08:53

  Fagforeningerne brugte hallen meget til deres juletræsfester, Lizelotte. Det er herlige minder, ikke? :-)

 • Avatar
  Reply
  Lizelotte
  5. december 2008 at 20:58

  Jeg bliver helt blød … var som barn til juletræsfest i Vejgaardhallen med en veninde, hvis forældre var i en eller anden fagforening, som holdt juletræsfest der.

  Pludselig kan jeg huske det hele … ned til slikposen og den runde gule mandarin, som var i den.

  Et dejligt minde jeg næsten havde glemt…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. december 2008 at 11:51

  Kirsten, det er dejlige minder at have, synes jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  5. december 2008 at 11:09

  Øjj, dét kom jeg også til at tænke på den anden dag – juletræsfesterne da jeg var barn.

  I mit tilfælde var det vist egentlig i Solsidehallen, når Politiet holdt juletræsfest for ansatte med familier. Dét var storhyggeligt – og med gigantiske slikposer, Politi-orkestret der spillede julesange, et KÆMPE træ, optrædende tryllekunstner, BoogieWoogie og alt det andet. Lige indtil der var mørkt udenfor, og man faldt i søvn på bagsædet af bilen på vej hjem :-)

  Og i år kom det hele tilbage, da pigerne blev inviteret med af morfar. Hvor hyggeligt! :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. december 2008 at 10:59

  Det var rigtigt hyggeligt. Jeg stornød det hele :-)

 • Avatar
  Reply
  kristine
  5. december 2008 at 10:38

  Hvor skønt! Det er da ‘a walk down memory lane’, der batter :-)

 • Avatar
  Reply
  Solsikkens-Sang
  5. december 2008 at 10:33

  Nøøøøøj – hvor ser det bare hyggeligt ud. Kan godt forstå hvis du er kommet i total julestemning nu. Hos mig går det lidt sløvt med at komme i julestemning desværre pga. flytning mm. – men håber der kommer snart ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten på Bornholm
  5. december 2008 at 09:21

  Det er jo da et helt julekort – det billede … det vækker da rigtig mange minder, med rigtig mange juletræsfester….

  Pas nu godt på dig selv og dine arme….. de skulle jo da gerne holde i rigtig mange år….

  knus og mange varme hilsener Kirsten

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  5. december 2008 at 09:09

  De julefester man oplevede som barn med kæmpe slikpose – de ligger som varme og gode minder. Det må havde været skønt at se børnenes glæde fra den anden side – selv om du ikke fik en slikpose……

 • Avatar
  Reply
  anita thomhave simonsen
  5. december 2008 at 08:56

  Hej Liselotte !

  det lyder som en hyggelig fest….og så Marilyn Manson som afslutning…så har julemanden da fået lidt modspil….
  husker også juletræsfester fra barndommen og godteposerne med det gode slik og de nødvendige appelsiner…..og dansen rundt om træet med boogie-woogie-woggie og alle julesangene….det er sgu festligt….

 • Avatar
  Reply
  Tina Larsen
  5. december 2008 at 08:05

  Juletræsfest i Vejgaard-hallen… det har jeg også været, da jeg var barn. På billedet ligner den jo fuldstændig sig selv :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  5. december 2008 at 07:28

  Hvor smart at festen er placeret allerede nu. Vi har altid haft problemer fordi juletræsfesten var placeret i juledagene – hvor der var en julefrokost/fødselsdag samme dag. :)
  Jeg husker også disse juletræsfester – jeg var en haj og havde op til flere faste steder jeg kom – 3. 4. og 5. juledag – da jeg blev ældre var det de div. julebal jeg løb til.
  Nu er ungerne blevet for gamle, så håndværkeren slipper for at løbe til div. juletræsfester ;)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  5. december 2008 at 07:16

  Juletræsfester er folkelige, hyggelige, for børn…. og for voksne :-) Jeg skal også til juletræsfest om et par uger.

  Da jeg så de tunge scenegardiner kunne jeg pludselig huske festsalen på min egen folkeskole. Huske lysekronerne, duften eller??, det gamle knirkende parketgulv, badminton i gymastiktimerne i selvsamme sal og hvor mange fjerbolde må der ikke ligge oven på de PH lysekroner efterhånden…

  Tak for den indre rejse så tidligt på morgenen.

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  5. december 2008 at 06:19

  Nøjjj det er godt nok rigtig mange år siden jeg sidst har været til juletræsfest. :-)

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  5. december 2008 at 02:00

  Kære Liselotte.
  Husk nu de næste tre uger,at dine arme – også den del af dem, der kan strikke – skal holdes i ro…………………………………ik?
  Ellers bliver det jo ikke bedre. Der er da ikke noget at sige til, de er brændt sammen, så tit de må være på “stikkerne”.
  Tak for de dejlige henvisninger til andre skønne web-sider du havde i går – næsten lige så spændende som dine.
  Juleknus fra Diana

 • Avatar
  Reply
  merete
  4. december 2008 at 23:15

  det lyder sjovt. og sikke en fedterøv af en julemand. your own personal jesus med johnny cash kan gøre mig noget så tudevorn på det rigtige tidspunkt.

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  4. december 2008 at 22:32

  Åh, Julemanden. Han k´lever også i bedste velgående her i Haderslev. her kommer han bare kørende i en brandbil med fuld udrykning. men ungerne elsker larmen. og jeg elsker synet af deres forventningsfulde øjne når de ser ham.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)