17

Næsten som at være syv igen…

Jeg har lige været til juletræsfest i Vejgaard Hallen. Det var helt, som i min barndom, hvor juletræsfesten i Vejgaard Hallen var noget af det, Annemette og jeg så frem til, inden vi overhovedet var nået ind i december.

Der var juletræ til loftet, masser af lys og glimmer og en julemand, som kom med slikposer til børnene. Det var som at være syv igen bortset fra, at jeg slap for kvalmen efter at have fortæret hele slikposen. Julemanden ville nemlig ikke give mig en. Om jeg forstår det…

Der var julesul i rigelige mængder. Åh, som det smagte. Bagefter var der sjov underholdning, som Oline og hendes klassekammerater stod for. Der var sang og dans, teater og der blev konkurreret heftigt i SingStar.

Vi sluttede af med Marilyn Manson og Your personal Jesus. Så blev den fest lukket.

Nu trænger mine arme mildest talt også til ro, men sikke en fest det var. Jeg gider rigtigt gerne næste år også.

Du vil sikkert også kunne lide