10

Posthuspakke

Kenneth nåede på posthuset. Nu er der lidt ekstra til hyggen i sofaen i aften…

Fire nøgler Noro Silk Garden Sock, som skal forvandles til et læs mursten. Jeg har foræret alle de andre væk, så nu mangler jeg. Som om…

Til gengæld nåede vi ikke torvet, som ellers skulle have suppleret samlingen af frugter, så der kunne presses sunde safter. Mon ikke købmanden kan byde på et eller andet. Jeg tror det næsten, når det ikke kan være anderledes og så kom jeg vist fra et langt, varmt brusebad, som kunne gøre godt. Min marathonforkølelse er langt fra ovre. Pokkers.

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anne-Mette
  5. april 2013 at 01:58

  Hej Liselotte.
  Ved godt det er længe siden du lagde dette billede på, men der er vel ikke en chance for at du ved farvenumrene på de to øverste bundter garn? De er da fuldstændig fantastiske i farverne, så dem vil jeg gerne have fingrene i :-)
  På forhånd tak fra Anne-Mette.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2013 at 08:46

   Desværre Anne-Mette, men det er altså for længe siden :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  22. februar 2009 at 10:35

  Merete, jeg er meget forelsket i farverne fra kysterne omkring Danmark og omkring Pine, så synes jeg også, at opskriften er svær at forstå, som du jo ved ;-)

  Ella, jeg er SÅ træt af den skide forkølelse, men herregud, det er jo bare et spørgsmål om tid, som endda kan fordrives med smukt garn :-)

  Berit, ordet mursten hentyder til et par halstørklæder, jeg tidligere har hæklet. Du kan prøve at søge efter ordet ude i søgefeltet i sidebaren :-)

 • Avatar
  Reply
  Berit
  22. februar 2009 at 07:49

  Hej Liselotte,

  Hvad hentyder ordet mursten til – i forhold til garnet?
  – Super skøn hjemmeside, du har virkelig ramt en god helhed med indhold, farvevalgog andet. Jeg er målgruppen :-)

  Tak!

 • Avatar
  Reply
  Ella
  21. februar 2009 at 18:48

  Ahrrr suk Liselotte – den skide forkølelse!

  Og garnet – det er jeg til gengæld forbandet misundelig over – jeg elsker både det og at hækle mursten med indlagte overraskelser – god fornøjelse :-)

 • Avatar
  Reply
  merete
  21. februar 2009 at 18:31

  jeg tror danmark lider om kap med forkølelse. mine elever er hele tiden syge, selvom de forsøger at følge undervisningen.

  noro er alletiders smukke garn. og man må kunne få det til en god pris i england. har bemærket at get knitted har cascade til 5 pund, og det er måske aktuelt til amanda trøjen fra a fine fleece. tjek den ud. det er sådan en man kan bruge til afveksling for pine som jeg er kommet igennem. takket være dig, og anne. for det er kaudervælsk den opskrift er skrevet på.

  jeg har nydt dine feriebilleder. alle de skønne farver. sikke også en inspiration til noget farvestrik at tage udgangspunkt i den danske kyst.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. februar 2009 at 18:04

  Pernillepaa1, det er aldrig for sent at lære, så kast du dig bare ud i det :-)

  Anette, det Noro er temmelig smukt. Farverne er altid skønne og med til at give nogle smukke resultater :-)

  Iben, jeg indtager alverdens medikamenter, så mon ikke bare den slipper, når den er klar ;-)

 • Avatar
  Reply
  Iben
  21. februar 2009 at 17:06

  Altså Liselotte . INGEFÆR the, nu, ik?

 • Avatar
  Reply
  Anette
  21. februar 2009 at 14:04

  Jeg elsker noro garn! Simpelthen ;) Håber du når det hele. Køber du garnet via det link? Sikke mange skønne farver det fåes i.

 • Avatar
  Reply
  Pernillepaa1
  21. februar 2009 at 13:59

  Det ærger mig altid sådan at jeg ikke er en bedre strikker når jeg ser alt det lækre garn, men det er vel aldrig for sent at lære :) Håber at din forkølelse snart vil slippe sit tag. Min niece har været her på vinterferie og vi fik klippet og klistret dine fine fugle. God lørdag til dig

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)