25

Drengestreger

En højtryksspuler, fri adgang til vand og så leges der til min store glæde på terrassen…

Kenneth og en kammerat er gået i gang med at rydde terrassen, spule hele skidtet ned med en grundighed, der imponerer og siden gøre klar til, at jeg kan indtage uderummet. Om et øjeblik er der simpelthen klart derude. Jeg kan starte fra en ende med at plante til i potter og tønder, slæbe puder, tæpper og kaffe derud så der igen bliver forårsstemning og løfter om en lang, varm sommer tilbragt udenfor i sol og aftenhede.

Jeg kan næsten ikke vente og hvor er jeg glad for, at de orker. Det er et kæmpestort arbejde, som jeg er meget taknemmelig for at slippe for i år. Jeg må hellere få strikket den der sweater til Kenneth…

You Might Also Like

25 Comments

 • Avatar
  Reply
  Rikke
  30. marts 2009 at 22:18

  Hej Liselotte, jeg følger dagligt med i din blog og nu kunne jeg se at der på din træterrasse står en overskåren tønde til at plante i. Ligger du noget under den så træet på terassen ikke tager skade når du vander dine planter eller står de bare på træet. Sidste år fik vi nemlig den dejligste terasse og i år skal den gøres hyggelig med masser af planter. Men jeg vil jo helst ikke ødelægge den :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2009 at 21:15

  Peter, jeg tror det afhænger af materialet, gør det ikke? :-)

  Alice, der er SÅ dejligt derude – og forøvrigt masser af billeder derude fra i de forrige sommermåneders indlæg :-)

  Ella, de to tosser jeg havde ansat i dag, de var vilde, så det gik stærkt – og ja, det skal blive godt med nogle hyggestunder der i hjørnet, skal det :-)

  Sylvia, jeg skal høre om de er ledige til maj ;-)

 • Reply
  EaViola.dk » Blog Archive » Kom forår, du milde…
  30. marts 2009 at 20:03

  […] skrap til at lave bygge badeværelser og dén slags, så det med at gøre terrassen forårsklar som her, dén hænger nok på […]

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  30. marts 2009 at 19:05

  Jammen er du heldig, Liselotte. Bare send disse barske karene hit opp til meg i det kalde nord. De må gjerne gjøre det samme hos meg, men ta fatt med snøskuffen først. Der er en halvmeter sne på min terrasse. Mulig jeg får brukt den i slutten av mai???

 • Avatar
  Reply
  Ella
  30. marts 2009 at 18:40

  Sikke en flid der lægges for dagen – det bliver skønt og jeg glæder mig grumt til hyggestunder derude i terrassehimmerige :-)

  Herhjemme har vi prøvet vores lille højtryksspuler af – det går lige så stille og ikke med den hast dine drenge lægger for dagen. ;-)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  30. marts 2009 at 18:28

  Sikke en lækker siddeplads! Sjovt at se et billede udefra.

 • Avatar
  Reply
  PETER
  30. marts 2009 at 16:45

  Jeg vil lige advare mod at bruge højtryksrenseren på fliser:
  De kan ikke tåle det.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2009 at 15:28

  Foråret kan bare komme an nu. Vi er klar! :-)

  Vi giver møblerne en omgang olie… når vi gider, for det er ikke hvert år, men vi er heller ikke særligt flinke til at passe på. Vi er meget bedre til at bruge og slide op ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  30. marts 2009 at 14:58

  Ærgerligt at slangen ikke lige rækker her ned omkring, vores terrasse trænger også så skrækkeligt, det er ren skøjtebane omme på nord-siden!
  Torben må i gang mens jeg ordne staudebedene…

  Vi går mod forår og sommer, Liselotte, det bliver så vidunderligt!
  Og denne sommer planlægger jeg, at vi skal ha’ mere tid til bare at sidde og nyde…

 • Avatar
  Reply
  Rosanna
  30. marts 2009 at 14:45

  Når man scroller tilbage i dine posts her på bloggen og finder frem til sommerperioden sidste år, så finder man de skønneste stemningsbilleder fra din terrasse. Så kan jeg DÆLME godt forstå, at du GLÆDER dig og at du er supertaknemlig over at de gider, de to. For -gisp- hvor bliver der bare hyggeligt på din terrasse!!!!! Skynd dig at strik til han din superhelt med højtryksrenseren ;O)

 • Avatar
  Reply
  Majken
  30. marts 2009 at 14:36

  En højtryksrenser er fabelagtig…. også for kvinder. Jeg nævner i flæng: havefliser, undersiden af græsslåmaskinen, grillen, grillristen fra ovnen, cykelfælgene, risten foran døren, sandkassen, blomsterkrukkerne, gummiridestøvlerne og find selv på resten. Til Lene (tillader mig lige at svare for Liselotte): havemøblerne kan rigtig godt lide olie efter en sådan tur, eller maling, hvis man er af den tålmodige type :).
  *GISP* hvor jeg også venter længselsfuldt på varmere vinde, var i haven i weekenden og hele vinduskarmen er nu bugnende fuld af blomål, tomater, vin, basilikum og timian i små fine potter der skal plantes ud når vejret er mere fremkommeligt. Forår NU NU NU!!! Kan godt forså du er glad for din terasse, den er skøn! :)

 • Avatar
  Reply
  Moster Tulle
  30. marts 2009 at 14:22

  Det er jo derfor jeg MÅ have sådan en højtryksspuler som jeg har ønsket mig i mange år……

 • Avatar
  Reply
  Tina
  30. marts 2009 at 14:18

  Det er så lækkert med en have, vi har allerede grillet og vi elsker det.

 • Avatar
  Reply
  Jeanette
  30. marts 2009 at 14:14

  Uh en herlig terasse – bliver helt misundelig på kommende sommerdage :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  30. marts 2009 at 13:26

  Så skal jeg hel klart ud på lånemarkedet, der var nemlig ikke plads til havebordet i garagen, da efteråret satte ind, så det er knap så kønt nu.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  30. marts 2009 at 13:25

  Og når de så har spulet møblerne, maler de dem så også, eller lader I dem bare tørre? Du kan nok høre hvem der skal have gang i højtryksrenseren her hjemme ;-) lad mig blot sige at landmanden skal jo sidde på en traktor, så det….

 • Avatar
  Reply
  Frau Putz
  30. marts 2009 at 13:19

  – og ham den anden… Han trænger da vist til en hue :o)

 • Avatar
  Reply
  Smurfa
  30. marts 2009 at 13:17

  Åh som jeg misunner dere som kan starte sommersesongen allerede nå. Jeg var ute på terrassen og gravde frem en solstol igår og solen varmet riktig godt, men vi har fremdeles mye snø…..
  Jeg ble veldig nysgjerrig på hva slags matriale det er i gjerdet rundt din terrasse?
  Og kanskje skal du i full fart strikke en lue til han uten hår- det må da være fryktelig kaldt å stå i vannspruten fra høytrykkspyleren;-))

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2009 at 13:12

  Jeps… og det i et ruf, Lone :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  30. marts 2009 at 13:09

  Jeg må lige høre, renser de også havemøblerne for alger og andet skidt med højtryk?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2009 at 13:00

  Jeg er simpelthen ikke i stand til at mønstre medlidenhed, når jeg ser den tykke sweater, han er iført, Tina… men jeg kan godt fake… :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  30. marts 2009 at 12:59

  Kan du saa komme i hak frue. Han kan da ikke gaa derude og fryse. :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2009 at 12:53

  Lone, det bliver SÅ lækkert snart at kunne tage hul på udesæsonen. Jeg glæder mig voldsomt :-)

  Suzanne, ham der snart skal have en friskstrikket sweater har hår og står til højre i billedet og leger med vand ;-)

  Jeg ELSKER min have, så jeg glæder mig virkelig til at skulle i gang med den tid, jeg elsker allermest – den tid, hvor varme lader os leve udenfor omtrent dag og nat :-)

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  30. marts 2009 at 12:50

  Og hvem af dem er så din Kenneth? Og den kommende ejer af en lækker friskstrikket sweater?

  Jeg misunder dig din have… Må jo selv begrænse mig til altanen, men der står roserne allerede med fine nye skud og en masse små skud af noget jeg ikke kan huske hvad er, er på vej op i krukken ved siden af den meget smukke julerose (som åbenbart er grøn hele året)

  God fornøjelse i haven :)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  30. marts 2009 at 12:50

  Juuhuuu, forår og MEGET snart sommer på vej, det ser godt ud Liselotte :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)