4

Ah, vi er landet

Vi er fremme forlængst. Køkkenet rummer et hyggeligt hjørne, som er indtaget med rødvin, cigaretter og frygteligt mange ord, som fortsat snubler over hinanden. Maden venter vi med, for Kenneth er øjeblikkelig røget videre ud i det pulserende forretningsliv eller noget…

Jeg ved ikke rigtigt...

Annemette påstår, at dette her ender med at blive godt. Jeg er fortsat meget i tvivl og når man ser hendes ansigtsudtryk, er der ikke noget at sige til, at jeg er forbeholden. Jeg tror, at hun prøver at virke overbevisende. Hun er lige så utroværdig, som vores nuværende statsminister…

Det er tid for borddækning. Jeg må hellere…

You Might Also Like

4 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. april 2009 at 07:47

  Den der rødvin og god tid og masser af visitter… jeg ville ønske, at det var virkeligheden, men det er det jo ikke. Der er lagt et stramt program, som gør os næsten stakåndede, men senere… en anden gang… :-)

 • Avatar
  Reply
  Ida
  3. april 2009 at 23:35

  Jeg kan virkelig godt forstå Du er forbeholden, med den sammenligning!!!!!!! Det ville jeg også være;-)

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  3. april 2009 at 22:50

  hav en dejlig aften!
  STORT knus til jer alle.

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  3. april 2009 at 21:26

  Jamen, velkommen til Hovedstaden, håber besøget blir hyggeligt. Havde du haft tid, kunne jeg have budt på, arj, ikke smøger, men i hvertfald nok rødvin. God aften:)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)