6

Lige her

Så sidder jeg her igen, ved spisebordet med udsigt til en have i Valby. I vindueskarmen står kasser med små planter, som er en del af forberedelserne til udflytningen til kolonihaven lige om lidt. Tomater, agurker, majs og pebre venter på, at vejret skal arte sig lidt mere stabilt, end det er tilfældet for øjeblikket, men når det sker, rykker både de og deres indehavere til sommerlandet, hvor de vil tilbringe det næste halve år.

spirelandet

På en eller anden underlig måde, er det ligesom at komme hjem. Fornemmelsen af spisebordet, stolenes helt håbløse højde og Nescaféns bid er sanseindtryk, min krop genkender. Denne gang uden smerte.

Jeg har tilbragt en del uger lige her, væk fra min familie, mens jeg var på efteruddannelse. Jeg har siddet ved dette spisebord, drukket pulverkaffen og længtes hjem, fordi jeg vidste, at der var så hårdt brug for mig. Fordi jeg vidste, at Kenneth var slidt og træt og tingene håbløse. Det var barske uger, som krævede meget af os alle, men de er forlængst overstået og det allerbedste ved denne morgen er, at jeg mærker, at der udelukkende er glæden tilbage indeni.

Solen skinner, jeg er tidligt oppe og har derfor god tid og forøvrigt er jeg lige midt i smørhullet. Det er præcis dét jeg både husker og mærker lige nu. Det er dejligt.

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. april 2009 at 10:16

  Jeps, lige præcis, Lene :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  4. april 2009 at 09:37

  med alle sanser vågen, så kan det kun blive en god dag :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. april 2009 at 09:01

  Det bliver en fantastisk dag. Jeg kan mærke det :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  4. april 2009 at 08:52

  det bliver en fantastisk dag Liselotte – fordi vi forstår at mærke efter og sluge alle indtrykkene… Ærø er smukkere end smuk denne aprilsmorgen – jeg sender dig knus herfra

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  4. april 2009 at 08:38

  Det lyder altså brandhyggeligt, gør det. Jeg håber I får en dejlig stund derovre :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  4. april 2009 at 08:38

  Det var en dejlig følelse, du lige fik placeret midt i min mave. Jeg håber og tror, at din mave har det ligeså godt ligenu.

  God fornøjelse i KBH, med fest, familie og kærligt nærvær, og så rigtig god påske til Jer :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)