2

Teststrikkerier

Formiddagen er brugt på strikkeprøver i massevis. Jeg har været temmelig vankelmodig, men er endt med en kombination, som bliver lige akkurat, som jeg havde tænkt. Et halvt kongerige er på pindene kraftigt inspireret af Annes smukke eksemplar. Som altid kan hun få sat gang i mine strikkepinde og jeg mangler et stykke strik, som glider let og gør glad, så det her er oplagt.

En start

Jeg var ude efter et helt specielt udtryk. Let og luftigt, men uden at blive for tyndt og uden facon, så jeg var klar over, at jeg ville kombinere to garner. Alpaca skulle være den ene tråd. Det var der heller ikke tvivl om, men den anden tråd… det var straks en anden sag, så der er forsøgt med lidt af hvert.

Jeg endte med en kombination af en lysebrun Alpaca og en lys morbærsilke. Strikken bliver akkurat, som jeg havde forestillet mig. Stramt, formfast, men samtidig let, luftigt og blødt, som en sky.

Måske ender jeg med et sjal, som bliver kæmpestort, men heldigvis er mønstret let at tilpasse, så mon ikke jeg rammer noget, som ser fornuftigt ud, når jeg når lidt længere. Strikketøjet kan jo passende tages med ud i solen, mens jeg venter på gæsterne. Det er en idé, der dur :-)

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  hannekludekone
  10. april 2009 at 19:05

  Det er jeg meget spændt på! Jeg elsker den opskrift, men har ikke tænkt på at strikke den i dobbelt garn. Det lyder meget lækkert! Hvor tykke pinde ?

 • Avatar
  Reply
  Puttenings
  10. april 2009 at 13:54

  Smuk ser starten ud, jeg er sikker på at det bliver en drøm at vikle sig i. God langfredag til dig og dine

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)