5

Porcelænshimmel

Morgenen er ualmindelig smuk. I lavningen ved Hobro ligger rimtågen tæt og over den, er himlen porcelænsfarvet og sprød. Sikke billeder man kunne tage, når jeg at tænke, inden bilen er passeret og vi stryger forbi Glenshøj og videre sydover.

Vi er på vej til Fredericia. Dernede venter kolleger fra hele landet og jeg glæder mig til en dag i deres gode selskab. Inden har jeg fornøjelsen af at se verden vågne. Det er et smukt syn, for langs størstedelen af Danmarks motorvejsnet er vi på landet med udsigt til marker, engdrag og skovstrækninger med fint kig til himmel og horisont. Jeg nyder, at det ikke er mig, der kører denne gang. Jeg er passager. Det er nu slet ikke så ringe endda.

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  14. december 2009 at 19:33

  Jeg behøver ingen billeder, med din beskrivelse ser jeg det for mig – smukt og koldt og klart ;)

 • Avatar
  Reply
  Majken
  14. december 2009 at 13:01

  Ihh ja, sådan var min morgen også. 40 km motorvej sådan lige omkring 6 morgen. Dog var det fuldstændig somom nogen havde tabt en rulle pladevat, hele vejen tværs over Fyn i dag. Så er udsigten ligesom begrænset voldsomt. Men jeg ved heldigvis fra andre knap så tågede morgener, at det ganske rigtigt er dejligt, ja det er så!

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  14. december 2009 at 10:00

  Der er ufattelig smukt derude (også langs det danske motorvejsnet) hvis man giver sig tid til at se. Det er en god evne at besidde, – at kunne se det smukke i livet og hverdagen.

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  14. december 2009 at 09:21

  sikke nogle fine ting du fik köbt dig på jeres tur. og det lyder dejligt med en lang köretur gennem smukke Danmark, især når du ikke selv skal köre.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  yt
  14. december 2009 at 09:17

  Kan du have en god dag i Fredericia ;)

  Yt

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)