36

Noget at glæde sig til…

Vi har en aftale. Sådan én, man kan gå længe og glæde sig til. En weekend i det dejligste selskab. En weekend med plads til afslapning, hygge og kultur. Plads til forkælelse, gode snakke, dejlig mad,  frisk luft og smuk natur.

Annemette og Heidi synes, at vi skal mødes halvvejs. Midt på, så at sige. Lave en weekend, hvor vi bare hygger i hinandens selskab. Det vil vi rigtigt gerne.

Svendborg er en forholdsvis ny forelskelse for de to på Sjælland, men den begejstring de omtaler området omkring Svendborg med gør, at vi ikke er svære at lokke derned.

Foto af Svendborg Kommune

Jeg har altid drømt om at se Sydfyn. Fyn er smuk. Sydfyn skulle være helt utrolig smuk. Jeg gider godt se, om det er sandt.

Tåsinge står også på listen over steder, jeg gerne vil se. Valdemar Slot, Sixten Sparre og Elvira Madigan kunne lokke, men Annemette viste mig, at der fra Bregninge Kirke er en helt igennem fantastisk udsigt, så planen er vist egentlig, at jeg vil udfordre min højdeskræk. Jeg er frisk. Lige nu.

Vi vil gerne bo på hotel. Ingen praktiske opgaver og ren afslapning. Maj kunne være et godt bud. Det er jo lige om lidt.

Tror du, at jeg glæder mig? Åh ja, som jeg glæder mig.

Relaterede link:

Svendborg & Det Sydfynske Øhav

Bregninge Kirke

Valdemar Slot

Elvira & Sixten

Du vil sikkert også kunne lide