10

Rødløgskompot eller hvordan søndagen trækkes i de kulinariske ører

Med en græsplæne, som i den grad trængte til en sidste trimning, valgte vi at udsætte søndagsturen og i stedet kaste os over hver vores sysler. Kenneth var i nærkontakt med havetraktoren og jeg snittede løg, så jeg til sidst stortudede ned i samme.  De blev brunet i lidt god olie, drysset med rørsukker og fik til sidst en sjat Balsamico og en fingerspids salt, inden jeg overlod dem til ildstedets konstante varme. Om snart er de kogt ind til den skønneste rødløgskompot, som med garanti vil smage ypperligt til aftenens bøffer.

Jeg er vild med, at vi igen har et køkken, som er helt og fint og praktisk og til at kokkerere i. Jeg mangler kun at bage brød. Det bliver ikke i dag, men med alle de dejlige dufte har jeg fundet min appetit. Det har Oline ikke. Hun har tømmermænd. Ha!

Du vil sikkert også kunne lide