16

Mandagssol gør ingen sommer

Udenfor er vejret solvilligt, men så er det pæneste også sagt, for der er urimeligt koldt. Nogen må have glemt, at vi er trådt ind i maj og jeg vil gerne minde om, for jeg savner bare tæer og mine sandaler.

Lige nu er jeg mest stemt for støvler og vinterjakke. I maj!

I dag er sen start. Det passer smukt til mig, for jeg er langsom og har brug for at være det. Jeg stresser. Jeg har tusinde ting i hovedet, for der er meget, som skal på plads. Jeg bliver rundtosset og kan ikke overskue noget som helst. Jeg bliver handlingslammet og ligner en flue i en flaske, når jeg ind imellem glemmer at trække vejret helt ned i maven. Så husker jeg, at alting har det med at falde på plads uanset.

Må din mandag blive fuld af overblik, små skridt og fluer i fri dressur :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  kim
  7. maj 2012 at 22:00

  hehehe…
  Tak for en herlig slutreplik :) 

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  7. maj 2012 at 16:23

  Jeg drømmer også om varme. Har også en uge hvor der er meget der skal nås, jeg har det lige som dig, jeg bliver let rundtosset og når ingenting, mit middel mod rundtossethed er lister, de giver mig overblik og når jeg så bliver alt for rundtosset så kigger jeg bare på min liste og tager det der står øverst, det giver mig ro. Håber din mandag bliver god trods alt.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. maj 2012 at 11:38

   Min mandag blev helt fin, Gitte. Jeg tænker, at jeg når, hvad jeg når. Basta. Resten må jo vente :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  7. maj 2012 at 09:45

  Ja, her i maj må vi vist selv varme verden op, men det gør du jo da også ganske godt. :-) Her i huset er udestuen det varmeste sted pt., med den sol, der trods alt stadig varmer bag glas.  Indestuen må indimellem stadig have hjælp af brændeovnen,
  Håber du får ro i maven. får verden til at stå lidt mere stille igen og får en dejlig uge. 
  Kh Karin 

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. maj 2012 at 15:11

   Jeg nyder også en solplet, når jeg har tiden, Karin. Det er skønt og livgivende :-)

 • Avatar
  Reply
  Lis
  7. maj 2012 at 09:35

  Ønsker dig en god mandag med styr på din ør-hed og vilde fluer. Du skal se I når nok at blive færdige til på fredag. 
  Den dag kommer alligevel hurtigt.
  Kh. Lis 

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. maj 2012 at 15:10

   – og når den kommer, er vi så færdige, som vi nåede at blive, Lis ;-)

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  7. maj 2012 at 09:08

  Det er det bedste ved at kunne bestemme selv. At man kan starte i det tempo, som lige rammer dagen. Ihhh… hvor ville jeg gerne til ULD festival, men har lovet min krop ud til en veninde, som ønskede en havemakeover at os andre.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. maj 2012 at 15:10

   Ja, det bedste er de dage, hvor man selv bestemmer. Dem kan jeg lide og man skal holde, hvad man lover, så på med havehandsken, Sidse ;-)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  7. maj 2012 at 08:39

  Jeg har det som dIg. Som fluen i flasken. Fluen som er lidt svimmel og tung i hovedet. En flue som på sin tilrider formålsløse vej rundt i flasken, tørner ind i flaskeglasset. Håber den finder melodien senere på formiddagen. Din flue er velkommen til at synge med. 

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. maj 2012 at 15:08

   Jamen det er da skrækkeligt med os, Jane. Min flue slipper vist ikke ud de næste mange dage, er jeg bange for ;-)

 • Avatar
  Reply
  Solveig
  7. maj 2012 at 08:19

  God mandag til deg og!

  Håpar ting nok ein gang fell på rett plass, som du seier bruker dei å gjere det;o)

  Solklem frå kalde Florø;o)  

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. maj 2012 at 15:08

   Det ender de jo med at høre, så det satser jeg på ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  7. maj 2012 at 07:57

  God mandag til dig oss.Håber du har ret mht? at alt falder på plads. Jeg har en ferie, som er i overhængende fare pga. noget så banalt som konkurs :-( Håber både dine og mine fluer finder ro ….. Så vi trækker vejret dybt og kommer is i maven;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. maj 2012 at 15:07

   Åh, hvor ærgerligt. Jeg håber, at alt løser sig for dig, Helle :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)