Loading...
X

Aftenudsigten er stribet

Vi har været på handlen. Nu koger kartoflerne og grillen er tændt. Vi er sent ude, men sådan er det altid med os. Vi nyder til gengæld, at vi kan være akkurat så langsomme, som vi har lyst til.

Jeg skal strikke i aften. Striber. Snart er bullen klar. Så mangler kun ærmerne.

Min tirsdag aften ligner sådan en, jeg holder meget af. Ah :-)

19 kommentarer til “Aftenudsigten er stribet
 1. Susanne

  Smukke striber du har gang i. Det kan også være nødvendigt med noget varmt, for sommersol er der ikke meget af. Her er der sågar tændt for varmen igen. Jeg håber du får en rigtig skøn hyggeaften.

   
  Svar
 2. Lisbeth vissing

  Jeg har ledt og ledt efter den lyse  super kid mohair, men kan ikke finde den.
  Er det mig der er blind eller er der ikke mere pålager?
  Skulle vel egentligt spørge Kenneth, men nu spørger jeg her.
  Ha en fortsat god dag/aften og nyd fridagen i morgen. 

   
  Svar
  1. Liselotte

   Det kan sikkert godt passe, at du ikke kan finde det, Lisbeth. Jeg strikker med gammelt garn fra lageret, så jeg har slet ikke styr på, hvad der er i Kenneths forretning.

   Jeg ved, at han har fundet ny leverandør, som har kunnet levere efter Kenneths egne ønsker og det bliver i meget smukke farver. Det er vist lige på trapperne, så prøv at vente lidt, hvis du kan… så er der lige pludselig nyt på hylderne, er jeg sikker på :-)

    
   Svar
   1. Lisbeth vissing

    Jeg venter gerne, har Lie nu gang i 2 projekter. 1 bluse i hør/bomuld ( til mig selv) efter inspiration fra dig, og et barnevognskæppe efter Amimono, som først skal være færdig til november! Så det går nok.
    Ha en dejlig dag. 

     
    Svar
 3. Marianne

  Akkurat nå hekler jeg, men mitt neste prosjekt er en stripete sommertopp, det er jeg overbevist om. Nå er du veldig flink til å inspirere meg, Liselotte, bare så det er sagt. :)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)