16

Forsøg med Noro

Noro

Morgenstunden har været stille. Kenneth er ikke hjemme. Oline sover. Jeg har drukket kaffe, lyttet til radio, vasket lidt tøj og så fandt jeg lige Noroen fra Anne frem, for jeg fik pludselig en idé og måtte straks afprøve den. Den er ikke dum…

De automatiske farveskift i garnet gør hver eneste firkant anderledes end de forrige, men farveholdningen er den samme. Jeg tror det kunne blive smukt, som et tørklæde. Det er et stort arbejde, men det er et tilpas håndarbejde, som kan tages med alle steder.

Min grå Liselotte er forøvrigt færdig. Nu mangler monteringen. Det var ikke lige, hvad jeg havde lyst og energi til denne morgen, så det får vente til i aften. Små lapper passer bedre til temperamentet på en skøn forårsdag som denne, for det er den. Skøn altså :-)

Opskriften på firkanterne med blomsterne finder du lige her.

Du vil sikkert også kunne lide