9

Fredagen der løb af med mig eller hvordan fredagsflow nogen gange er ganske udmærket at overgive sig til

Fredag er nydt til sidste solstråle. Vi kan stadig finde hjørner, hvor solen når ind, men vi er mætte og godt tilfredse, Oskar og jeg. Andre har arbejdet. Kenneth for eksempel. Oline og Gergely har malet. Vi har bare ladet fredag bestemme.

Vi har fundet det transportable bålsted frem, for vi vil have s’mores, når aftenens menu er kommet indenbords og der igen er plads. Den sidste sommeraften i denne omgang skal vrides til sidste dråbe. Vi skal hygge igennem og vi skal nok blive mætte. Vi skal nemlig spise rustik bondesalat med linser og det gode brød, ligesom vi skal starte med en ungarsk æg-suppe, som Gergely er ansvarlig for at skrue sammen om lidt. Vi har ikke travlt. Det er jo fredag og weekend.

Oskar og jeg har hentet vasketøjet ind. Nogen påstår jo, at sommeren er forbi for denne gang. Vi vil ikke tro, at det er sandt, men skulle det vise sig, at der kommer regn, er vi i hvert fald klar.

Det sidste vi hentede indenfor var vattæppet. Det trængte. Det sidste, det havde suget, var tre tons Vesterhav og en sandkassefuld af det fineste strandsand.

Oskar går med mig, hvor end jeg går hen. Så sætter han sig i skyggen og venter. Han er opmærksom på alting og han skal nok sørge for at have styr på forbipasserende.

Aftenen er smuk som få. Jeg er nybadet og klar til den sidste sommeraften i denne omgang. Når det ikke kan være anderledes. Altså.

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. juli 2012 at 07:52

  Jeg synes, at vi har været heldige. Ingen sommer har der været og så rejser vi ned til to ugers intens sommer og kommer retur til det samme herhjemme. Det ER da at være heldig. Jeg har NYDT det og kan overhovedet ikke klage over mit sommerferievejr i år :-)

  Sidsel, jeg sender solen jeres vej og selvfølgelig skal vi ses! :-)

 • Avatar
  Reply
  Britta A
  28. juli 2012 at 02:38

  Dygtig hund, der hjælper dig med at hente vasketøj… Hi hi :-)  skøn stemning som altid!

 • Avatar
  Reply
  KirstenK
  28. juli 2012 at 00:40

  Jeg tror heller ikke sommeren er forbi, men en enkelt regnbyge kan vi også godt få plads til…Jeg har også først forladt haven da det ikke længere var lyst…god weekend til dig!

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  27. juli 2012 at 22:54

  Nul Liselotte. Vi har brug for en uge mere… Med gæster sol og varmt vand. Hond da kæft, hvor er jeg træt måtte overtage vagterr for unge. Sygdom osv… Det her er 24/7. Men strand er lækker og vandet totalt klart og varmt:-)
  Håber vi kan ses i efterår?strikkemøder eller bare en kop kaffe. Kommer I her, så giver jeg pizza:-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  27. juli 2012 at 20:43

  har just nydt en lidt sen  aftensmad på terressen, en sommersalat og kyllingespyd, ungerne sad i bar overkrop, håber der kommer flere aftner som den igen. Ja dage som i dag vil jeg gerne have flere af, også selvom dagen i dag også har stået på hækklipning.

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  27. juli 2012 at 20:06

  Vi sidder også ude OG NYDER “det sidste, for denne omgang!”, men det kommer sgi da igen…… :-)
  God week end til dig og dine.

  Og TAK “for rejsen, sydpå”. Herligt for jer og “os” med dine FLOTTE BILLEDER & FORTÆLLING, Liselotte.

 • Avatar
  Reply
  Therese
  27. juli 2012 at 19:46

  Mmmmm. S’mores….. Jeg sætter mig ind i Focusen nu, så vi ses om X timer…. Hi hi ;-)

 • Avatar
  Reply
  Koselig
  27. juli 2012 at 19:27

  Nei nei nei sommeren kan ikke være over nå?! For denne gang… jeg begynte jo min ferie i dag!! Pip…

  Men kose dere masse der i den herlige hagen deres med god mat og hygge :) Og ikke minst, skjønne Oscar! God helg 

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  27. juli 2012 at 19:24

  mmm, dine havebilleder udstråler nydning, så jeg vælger at tro dig når du siger du har nydt. håber jeres aften bliver lige så dejlig. her er klokken 17 og jeg skal med teenageren ud i haven, jeg dirigerer og han svinger græs- og greneklipper. senere skal vi spise fisk og så er der OL åbning kl 20.
  kh.fra Island med höj sol og sommer
  Frida

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)