6

Kobjælder

Kobjælde

Kobjælden her skal i jorden senere i dag. Den er så yndig og jeg er vild med den. Sidste år købte Ella en hos Urtegartneriet, da vi besøgte dem. Jeg fik ingen købt og fortrød det hurtigt, men forleden faldt jeg over planten, så der blev købt tre. De har forskellig farve, mørk purpur, lilla og hvid. Jeg glæder mig til at nyde dem i bedet i det tidlige forår.

Kobjælder

Jeg nyder, at jeg igen kan være udenfor uden at nyse konstant. Jeg pudser fortsat næse med jævne mellemrum, men det gør ingenting og hosten kan jeg sagtens leve med, når bare jeg tåler lidt sol på næsen.

Om lidt vil jeg se, om jeg kan grave tre små huller i bedets gode jord, så planterne kan komme på plads. Det bliver det første jeg har foretaget mig i haven i år. Jeg kan næsten ikke vente.

Jeg vil ned og se, om mine løg er ved at komme op af jorden. Jeg har sat nogle Allium.

Der er lagt løg for en mindre bondegård, men jeg har ikke specielt gode erfaringer med løg nede i bedet, så skulle jeg have bare lidt held med dem, skulle der mere end et enkelt løg til.

Jeg drømmer om tætte, bølgende Alliummarker…

Allium

Nogenlunde sådan her. Det er vel ikke for meget forlangt…

Du vil sikkert også kunne lide