15

Skulle man lige tage sig sammen eller hvordan jeg samler point til en lille flugt

Der venter en stak opgaver forude, men ikke flere, end jeg har et lille håb om, at Kenneth og jeg kan stikke af senere. Måske ikke i lang tid, men lidt kan også gøre det. Solen skinner alligevel ikke. Ligesom i går, ligger der i dag et tæt skydække, som gør vejret gråt. Måske bliver det anderledes senere, men lige nu kan jeg bare konstatere, at nok har vi det varmt, men der har altså ikke være sol i denne weekend, som andre steder i landet ellers er blevet begavet med.

Jeg vasker tøj. Det tørrer udmærket uden sol. Jeg rydder også lidt op hist og pist, mens jeg venter på, at der måske skabes en lille lysning, som gør, at vi kan stikke af en time eller to. Det ville jeg godt gide. Jeg trænger til at mærke, at vi har weekend og jeg mener ikke arbejdsweekend, men sådan én, som levner plads til at lave ingenting.

Var der nogen, der hviskede, at jeg skulle huske at tage fotos af det nye garn? Jeg må vist hellere…

You Might Also Like

15 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. august 2012 at 19:38

  Bare af sted… det er valgsproget herhjemme og vi er gode til det, men der var jo pligter, som ventede i dag. Alligevel gjorde vi det. Vi stak af og havde den skønneste eftermiddag :-)

  • Avatar
   Reply
   Anne-Mette
   19. august 2012 at 19:47

   ja det ku jeg læse :-) :-) Dejligt du ikke “kun” inspirerede men også selv nød… Vi er ikke altid så gode til det – men øver os. Og med sådan en helt enkel kommentar fra sønnen på 10 er det til at forstå at mere skal der ikke til for at være tanket op og føle sig heldig. Og dét gjorde vi… Så… tak :-)

   • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    19. august 2012 at 20:45

    Nogen gange overraskes man over, hvor lidt man behøver at gøre, for at føle sig rig :-)

    • Avatar
     Reply
     Helle fra Vejgaard
     19. august 2012 at 22:38

     skøn sætning!!

 • Avatar
  Reply
  Anne-Mette
  19. august 2012 at 17:43

  Altså… jeg håber rigtig meget at dagen endte med at byde på en udflugt ud i det blå… ellers skal du vide at dit indlæg inspirerede, så jeg fik lokket Manden og yngste drengebarn + hund med til Vesterhavet. En stak lynhurtige klapsammen med div. og nogle flasker vand så var vi klar. Og at det var et godt valg for andre end mig ku jeg konstatere da Marcus på 10 år sukkede “Dét her er livet” da vi alle lå på tæppet. Så tak for lige at huske på at komme afsted… bare afsted :-)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  19. august 2012 at 17:10

  åååh, hvor er hun dog blevet fin med den nye hårpragt!! Håber dagen har været god, og at du har nået både det ene og det andet.

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  19. august 2012 at 16:32

  Glæder mig til at se det nye garn, så jeg håber at du fik tid til at tage billeder og en tur ud i verden. God søndag

 • Avatar
  Reply
  Siffe
  19. august 2012 at 15:12

  Håber I når at stikke lidt af …. dagen fortjener det ;-)
  Her på Sjælland bager solen igennem ….
   

 • Avatar
  Reply
  Lene
  19. august 2012 at 12:35

  Af sted med jer og bliver det i eftermiddag giver jeg gerne te og kaffe, her skinner solen nemlig :-) 

 • Avatar
  Reply
  Helle
  19. august 2012 at 11:59

  Stik af…ud i det blå……og vift lidt med tæerne.

  kh Helle ;O)) 

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. august 2012 at 12:22

   Jeg håber, at vi lykkes med det, Helle :-)

 • Avatar
  Reply
  Jette
  19. august 2012 at 11:41

  Total i orden retro… Husfred og hende damen sender mig lige tilbage til først-80 ‘erne?. ;)
   

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. august 2012 at 12:22

   Lige akkurat, Jette, men det er altså ikke en husfred, men en anden lille plante, som gider kravle ud- og nedad :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita Jensen
  19. august 2012 at 11:34

  Ja, det var mig, der hviskede!  Hvor pokker er det alm. Blackhill-garn blevet af?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. august 2012 at 12:21

   Han er i gang med status derinde, så han tæller og tæller, så det hele kan lægges på hylderne i aften :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)