Slagt en hellig ko

Hyggen i højsædet eller hvordan min pakkekalender er en investering i hverdagsglæden

lørdag 1. december 2012 · 20 kommentarer · Øjebliksbilleder

Jeg har sovet længe i dag. Bagefter har jeg dovnet og lavet ingenting. Absolut ingenting. Åh jo, jeg har drukket kaffe. Og set tv. Og ligget under den varme dyne. Jeg trængte, så det gjorde jeg. Nu er jeg oppe. Endelig.

December er ankommet i nattens mulm og mørke…

Jeg elsker december. Jeg elsker alle de ting, december byder på. Jeg elsker hyggen, lydene, lysene og duftene. Jeg elsker forventningens glæde. Jeg elsker gaverne og jeg elsker alle forberedelserne.

I år bliver den december, hvor jeg vil investere tid i bare at være til. Min kalendergave til mig er, at jeg hver eneste dag må være akkurat så doven, som jeg har lyst til. Jeg må se mindst én film hver eftermiddag, når jeg sidder ved bordet med varm te og julegodter og jeg må snyde med alle de forberedelser, jeg kan komme i tanke om. Jeg må springe over de laveste gærder og jeg må lakere negle, øve mig i øjenskygge og sætte glimmer i ørerne i stedet for at gøre rent, bage og lave konfekt.

Altså hvis jeg vil.

Jeg må lige akkurat, hvad jeg vil. Jeg er vild med min pakkekalender. Resten af familien får en magen til :-)

20 kommentarer indtil videre ↓

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.Liselotte