Så skal jeg da lige love for …

Måske søndag var stille, men mandag lægger sig i selen og giver den gas med snestormsvarsel.

Min dag er først et godt stykke nordpå og siden et godt stykke sydpå og det er jo så absolut passende, hvis man efterspørger spænding. Ti centimeters sne på seks timer er hvad der definerer en snestorm i kombination med blæsten, som gør verden uforudsigelig. Snedriver, is og dårligt udsyn er en kombination, som godt kan give trafikale udfordringer, men jeg er heldigvis ikke bange for at køre. Heller ikke i den type vejr. Jeg af- og tilpasser, mens jeg håber, at vi alle når godt og sikkert ud og hjem.

Om lidt vil jeg tage af sted. Det er en halv time før jeg normalt ville forlade hjemmet, men nogen siger, at det er klogt.

Må din mandag blive smuk, lysende og fantastisk :-)

Relaterede skriv

13 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  3. december 2012 at 17:17

  Intentionerne var gode nok, men ikke tilstrækkelige, for det tog syg lange og syv brede at nå frem og så var det bare sådan. Hellere sikkert frem end risikere liv og lemmer :-)

  Nordpå var det slemt, men så rask som jeg kom syd for Aalborg, var der ingen særlige problemer :-) 

 • Svar
  Gitte
  3. december 2012 at 16:56

  Jeg har kørt mellem Aalborg og Århus i dag og heldigvis var vejret ikke så slemt, som man kunne forestille sig, vi var godt nok lidt forsinket på vejen ned, men det er vel også ok, at folk kører let forsigt sådan en dag. Håbder at du også er kommet sikkert frem.

 • Svar
  Anne-Mette
  3. december 2012 at 11:42

  Håber den halve time før var lige tilpas – og at sneen betyder mere smuk-hed end kaos (osse selvom de bliver ved at true med snestorm) Hunden og jeg NØD sneen da vi som de første trådte i den – udover markvejene. SMUKT!!!

 • Svar
  Sandra
  3. december 2012 at 11:29

  Jeg håber din dag bliver god – på trods af trafikale udfordringer osv. Bare de andre også passer på (dig og sig selv) i trafikken… Nu vil jeg tilpasse min transporttid til vejrets (og s-togenes) uforudsigeligheder, og også tage afsted lidt før end vanligt. Skal undervise og dér dur det ikke at være for sent på den… Kh. 

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  3. december 2012 at 09:53

  Den smukke vejr giver lidt trafikale udfordringer for de fire hjul, så pas på dig derude…
  Det kan nu også gi problemer på gå ben. Jeg var ved at sætte mig på min dertil indrettede på morgenhundelufteturen. 
  Måske jeg skulle skifte gummistøvlerne ud med pigsko;) 

 • Svar
  Lene
  3. december 2012 at 09:51

  håber du ikke støder på alt for mange forhindringer. I går var den største gene biler, som ikke havde fået vinterdæk på, de sneglede sig af sted og var dermed årsag til trafikale problemer. Jeg bliver herhjemme, men min krop har det som en bil på glat vej med snestorm omkring sig: meget nedsat sigtbarhed, svært ved at se vejen, fornemmelse af at glide ned i afgrunden, hvor mon vejen fører hen? I morgen har jeg det forhåbentlig bedre ;-)
  God dag til dig :-)

 • Svar
  Marianne
  3. december 2012 at 09:13

  Ønsker dig en rigtig dejlig mandag uden alt for store spændingsmomenter (snestorm) 

  marianne 

 • Svar
  K@ri
  3. december 2012 at 08:04

  Det er nok lurt å beregne god tid nåe været er noe unormalt.  Vi har enda ikke fått sne, men med -10 og barfrost, så er det i alle fall kaldt nok…  Jeg ønsker deg en trygg reise!
  Og så må jeg bare si at bloggen din har fått en nydelig “desember-design”!
  Du er bare den dyktigste!

  Vakre tanker fra K@ri* 

 • Svar
  Tante T
  3. december 2012 at 07:37

  Pas på dig, og rigit dejlig sne-mandag til dig også :)
  Elementernes rasen er alt lige fra skræmmende til fascinerende og ligefrem hyggelig, – når alle er på den sikre side… 

 • Svar
  Lis
  3. december 2012 at 07:29

  Ønsker dig en god mandag, enten på vej ud eller hen eller ned eller bedst af alt, på vej hjem i din hule.

  Kh. Lis 

 • Svar
  Sole
  3. december 2012 at 07:17

  Av for den, snestorm…. Talte lige med venner i Kbh i morges, altså aften jeres tid, og der var der kun ca 2 cm sne, sådan noget sjappet noget, sagde hun!!! Jeg krydser og håber, at det ikke bli’r for slemt, og at du har af- og tilpasset korrekt. Rigtig god mandag også til dig.

 • Svar
  Randi
  3. december 2012 at 06:51

  At være i god tid er vist det klogeste, man kan gøre, når man skal ud i trafikken i vintervejret. Jeg håber, at du og alle vi andre trafikanter kommer godt både ud og hjem! Jeg elsker sne og frost – bare ikke på vejene :-)
   

 • Svar
  Connie
  3. december 2012 at 06:50

  Du har helt ret :-)  … man må tilpasse sig forholdene og køre hjemmefra lidt før, det var der mange der kunne lære af! Jeg selv kører med bus, så jeg af- og tilpasser mig ved at stå forfrossen og vente ved stoppestedet på snevejrsdage, for man ved aldrig hvornår bussen kommer :-)  Rigtig god mandag til dig også!

  Hilsen
  Connie 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)