Nano, min Nano

Jeg er vild med Marimekko og har været det, så længe jeg kan huske. Også dengang, hvor man ikke skulle sige det alt for højt og kun kunne købe det i al hemmelighed, hvis man ville undgå at blive hånet her fra og ind i evigheden. Der er naturligvis masser af mønstre og farver på mange af deres ting, men de er allesammen grafisk enkle og klare i deres udtryk. Det kan jeg så godt lide. Jeg er vild med også de enkle ting. Dem, som holder ind i næste århundrede.

Min Nano er et godt eksempel på det enkle udtryk, jeg altid godt har kunnet lide ved Marimekko. Den er uden overflødigheder,  simpel og slidstærk. Den holder. Den bliver ikke umoderne, men kan snildt bruges de næste mange år.

Nano

For et stykke tid siden begyndte læderet at skilles i en syning. Den slags sker ellers sjældent for Marimekko, som har – er i hvert fald min oplevelse – nogle meget høje kvalitetskrav til deres ting.

Tasken er købt i Marimekko her i Aalborg. Den butik har den sødeste indehaver og hun ikke så meget som blinkede, men meddelte med det samme, at den skulle jeg naturligvis have byttet. Hun havde desværre ingen på lager, men de ville komme lige inde i det nye år og så ville hun give besked.

I går fik jeg en sms med besked om, at taskerne var ankommet og i dag var jeg inde og hente den nye Nano. Den er akkurat lige så dejlig, som den forrige, men hold da op, som jeg ikke orker midtbyen en lørdag formiddag. Det er jo helt igennem umuligt at finde en parkeringsplads og skulle jeg ikke bruge bilen, havde jeg taget bussen derind. Hjemme igen er der handlet ind til resten af weekenden og provianten er pakket ud. Nu mangler vi kun at få tændt stearinlys og finde sofaen. Det kan jeg vist lige overkomme :-)

Relaterede skriv

12 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. januar 2013 at 11:38

  Trængslen i byen var voldsom og vi holdt ikke ud ret længe, før vi returnerede til hjemmet, men vi hyggede os nu alligevel :-)

 • Svar
  Dorthe Johansen
  13. januar 2013 at 06:33

  Det er skam utrolige fine ting, og sødt at du uden dikkedarer kunne få en anden… Men jeg synes det ville være en smadder go service, hvis marimeko satte deres skyhøje priser ned… Bare en tanke..

 • Svar
  Dorthe Johansen
  13. januar 2013 at 06:33

  Det er skam utrolige fine ting, og sødt at du uden dikkedarer kunne få en anden… Men jeg synes det ville være en smadder go service, hvis marimeko satte deres skyhøje priser ned… Bare en tanke..

 • Svar
  Helle
  12. januar 2013 at 23:26

  Det er da vanvittig god service :-) Det er en fin lille taske. Efter mit rygestop, har jeg slet ikke behov for store tasker, længere, kun når jeg skal ud og rejse ;-)
  spørg mig lige, om trængslen i Aalborg City denne lørdag formiddag :-( Pigerne og jeg, var inde og købe konfirmationskjole til yngstebarnet, f*** der var mange mennesker. Men vi holdt ud og kom hjem med, næsten, det hun skal bruge på dagen. Vi klapper os selv og hinanden på skulderen, fordi vi holdt ud :-)
  fortsat god weekend !

 • Svar
  Marianne
  12. januar 2013 at 22:35

  Hvor skønt med god service :) 

 • Svar
  HelleBB
  12. januar 2013 at 21:36

  Jeg har også bagt stenalderbrød, faldt lidt fra hinanden fordi jeg vr utålmodig, men ummmm det er lækkert. er det mon stadigvæk sundt hvis man spiser det hele selv på en week end?

  • Svar
   Lone
   13. januar 2013 at 10:50

   Ha ha Helle, det samme har jeg faktisk også tænkt på ;-)
   Ihverttilfælde har jeg fundet ud af at det opbevares bedst i køleskabet, pakket ind i et viskestykke og en plastikpose. hvis man lige rister det på brødristeren er det superlækkert :-) 

 • Svar
  kirsten pauli
  12. januar 2013 at 20:45

  hope you have a great week.
  baked the senalderbrød this morning.. great.. thanks for the easy  and healthy recipe.:)
   
   
  .

 • Svar
  jette
  12. januar 2013 at 18:24

  Føler med dig. Var i Ålborg for at få yngste med toget til Århus. Havde et par ting, der skulle byttes ude i Storcentret…. H o l d   n u     o p, hvor bli’r man træt i hele kadaveret, når man har været en tur derude……  men tænker, har “folk” da ikke andet at lave en lørdag eftermiddag end at være derude…   Go’  rest lørdag og søndag   ;)
   

 • Svar
  Gitte
  12. januar 2013 at 18:17

  Man bliver altid så glad, når man mødes at sådan en service, nogle gange, så har man af erfaring forberedt en længere tale ind man går ind med en reklamation, og så bliver man mødt at det man jo i princippet altid burde blive mødt af nemlig imødekommenhed, det er noget ved. Håber af sofaen behager!

 • Svar
  Eva
  12. januar 2013 at 17:53

  Det er god service, det! Synes som deg at Nanokoppene er så flotte. Så de første gang når jeg var i Danmark i forbindelse med jobben for to år siden og da ble det med to kopper og en mugge hjem til Narvik. Ha en flott lørdag. Jeg er veldig begeistret for bloggen din, og alt det fine du lager – men ikke så flink å legge igjen kommentar. Klem :-)

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  12. januar 2013 at 17:35

  Det kan da kaldes service i stor stil.. 
  God aften deroppe <3

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)