15

En regnbue på mit spisebord

Dagen har været lang, forvirrende og travl, men heldigvis lige hvad angår vores gulv på kontoret. Lone og jeg er landet og det ser ud til, at vi er i vater. Det er dejligt og vi vovede pelsen tidligere og pakkede ud. Nu er vi nogenlunde i orden og det er rart. Specielt for Lone, som sidder derinde hver dag. Jeg er glad for, at hun nu er installeret i god ro og orden.

Bagefter var det hjem. Her ventede det smukkeste syn…

Uld/Silke i geled

Der skulle tages billeder af uld/silken, som skal på hylderne i butikken i løbet af aftenen morgendagen eller evt. weekenden, om alt går vel. De frister, for de er da usandsynligt smukke, når de står og danser kædedans på mit langbord, mens aprilsolen strejfer dem kærligt. Jeg får lyst til at kaste alt andet fra mig og begynde på en regnbue.

Jeg bliver så glad :-)

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  5. april 2013 at 10:20

  Jeg strikker af Kenneths uld og silke lige nu… Jeg har allerede haft tanken om mere… Sikke fristelser :)
   
  Forresten var din side ualmindelig lang tid om at loade :(

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. april 2013 at 17:27

   Omkring siden og load-tiden, så er det forlængst givet videre. Jeg tror, at serveren havde fået hikke :-)

   Uld/Silke er en skøn blanding. Sikke lækkert det bliver!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. april 2013 at 09:06

  Det er svært ikke at smide alt, jeghar mellem hænderne, og gå i gang med at strikke, når jeg ser sådan en stak, men… gid døgnet havde mange flere timer, for så havde jeg siddet der nu :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten Vinther
  4. april 2013 at 23:38

  Bare smukt

 • Avatar
  Reply
  Karina Simonsen
  4. april 2013 at 21:35

  Meget, meget smukt!
   

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  4. april 2013 at 21:12

  Sikke da et smukt syn, jeg beundrer virkelig, at du formår at lave andet end at gramse,  ligge planer og strikke, når du nu er omgivet alle de skønne fibre. Og sådan en dag som i da tror jeg bare jeg ville falde i staver og måske savle lidt. 

 • Avatar
  Reply
  Britt
  4. april 2013 at 20:15

  Hvor ser det bare helt fantastisk dejligt ud

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  4. april 2013 at 19:58

  De ser ualmindelig smukke ud – de måtte gerne dekorere min væg og mine strikkepinde ville elske at strikke i det ( tror jeg) 
  god fornøjelse med fototagning.

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  4. april 2013 at 19:12

  Sikke da en smuk regnbue ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. april 2013 at 19:03

  Jeg synes, at de er usædvanligt smukke og jeg drømmer om et sjal. Engang… :-)

 • Avatar
  Reply
  Erika
  4. april 2013 at 18:29

  Det kan jeg godt forstå. Det er et usædvanligt smukt syn! :-)

 • Avatar
  Reply
  amstrik
  4. april 2013 at 18:24

  hej
   det ser godt ud, kan altså godt at forstå at de frister…. hvad mun man skulle finde på at strikke i det smukke garn..sikker på at du har mange ider og at vi kommer atse et vælg af smukke ting fra dine hænder.

 • Avatar
  Reply
  Mie
  4. april 2013 at 18:20

  WOW WOW og dobbelt WOW – hjertet står helt stille lige et øjeblik og skønne projekter danser for øjnene – Glæder mig til at studere dem nærmere på hylderne :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  4. april 2013 at 18:20

  SKØNNE FARVER! ……..får helt lyst til at strikke :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  4. april 2013 at 18:16

  Wauw, sikke mage skønne farver og dem kunne selv jeg blive fristet af. :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)