18

Gode, gamle Oskar er tilbage

Måske har du været forbi tidligere og ved, at Oskar er blevet opereret. Ikke for noget alvorligt, men så meget og på så udsatte steder, at det var nødvendigt med visse forholdsregler, for at undgå sår, der sprang op og hund der kløede eller bed i dem, efterhånden som de helede.

Dyrlægen havde givet os en krave med hjem. Du kender dem sikkert. Et plastikkræmmerhus i en størrelsesorden, så enhver megafon-ejer ville blive misundelig. Han havde ikke monteret den. Det syntes han, at vi selv kunne gøre. Det kunne vi så ikke.

Vi forsøgte to gange. Så kørte vi over til dyrlægen. Han satte kraven på og Oskar havde vel været hjemme i fem minutter, da jeg fik så ondt af ham, at jeg klippede den af. Så var vi lige vidt, men søde læsere skrev i kommentarfeltet, at der fandtes disse oppustelige kraver. Så hentede vi fluks sådan én.

torsdag 061

Siden har der ikke været nogen form for ballade med den unge mand. I virkeligheden tror jeg, at han var helt uvidende om, at han overhovedet havde den krave på. Han prøvede aldrig at fjerne den. Han fyldte lidt mere end sædvanligt, men hver gang han ramte et bordben, kiggede han bare drønfornærmet op på os og troede med sikkerhed, at det var os, der havde fældet ham. Han er ikke sindsoprivende klog, men han er Danmarks sødeste og det tæller meget mere i min bog ;-)

torsdag 042

I går fik han fjernet hæfteklammerne. Og kraven. Han har ikke opdaget nogen af delene endnu.

torsdag 073

Han er sit gode, gamle jeg og det eneste der nu er tilbage er, at vi lige skal have ham i bad indenfor nogle dage. Det er ikke hans yndlingsbekæftigelse, men han finder sig i det og så trænger han!

Tænk at man kan blive så glad for sådan et lille kræ og det må I altså aldrig fortælle Oline, for jeg siger hele tiden til hende, at hun må tage ham med, når hun flytter, for han er hendes hund. Ikke min. Jeg kan slet ikke lide ham. Overhovedet!

Du vil sikkert også kunne lide