7

Torsdag tæt på…

Torsdag

Torsdag. Tæt på weekend. Tiden løber. Stærkt.

Jeg skal tolke hele dagen. En af de lange. Det bliver en udfordring for mig, men jeg glæder mig. Det er godt at være i gang igen og jeg klager bestemt ikke.

De siger kraftige regnbyger. Blæst. Ingen solskin i dag. Jeg satser på solskin. Om ikke andet, så indeni. Det bestemmer jeg da heldigvis.

Må din dag blive fuld af sol og sjov :-)

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. februar 2014 at 09:21

  Jeg så solen. Lige kortvarigt, men den var her :-)

  • Avatar
   Reply
   Mette
   14. februar 2014 at 20:22

   Enig, det var kortvarigt, men den var der. Godt, du så den :)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  13. februar 2014 at 13:40

  Altså, så vil jeg bare lige pointere, at jeg sidder i Aalborg lige nu og da jeg var uden for lige før (sådan ca. kl. 13), da skinnede solen direkte på mig. Så den har været her, og hvis du har fået lov at titte ud mellem dine tolkning, så har du også fået sol uden på i dag :)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  13. februar 2014 at 10:51

  Tak i lige måde Liselotte.
  Jeg sender dig en god bid af vores sol til Nordjylland ;0)
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  mona
  13. februar 2014 at 10:49

  Altså!! hvem er det der ta´r billederne?? Jeg kan så godt lide at se på dine billeder, men mange af dem er erstattet af et stort tomt rum. Jeg kan nu også godt lide at læse dine ord, det er slet ikke DET, men jeg savner billederne ;-) – God dag til dig også :-)

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  13. februar 2014 at 08:14

  That’s the spirit:-)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  13. februar 2014 at 07:40

  Og I lige maade…… min dag slutter snart, venter paa at mit rugbroed bli’r faerdigbagt ;-)
   

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)