8

Årets sidste strikkecafé

Julestjerner til årets sidste strikkecafé

I dag har vi årets sidste strikkecafé (billet nødvendig) og det betyder blandt andet, at der skal jules en smule. Julestjernen er en klassiker på den front. Jeg ved ikke rigtigt, hvor vild jeg er med den. Måske er det fordi vi er uvenner og den altid dør for mig. Måske er det bare fordi jeg ikke orker flere julestjerner i mit liv og så alligevel, for nu står der altså en stak og varsler december-strikkecafé på bordet i butikken og egentlig synes jeg, at det er rigtig hyggeligt.

Vi pakker. Måske er en del af pakkerne julegaver, der nu er på vej ud i verden. Vi tænker, at det nok er sådan. Vi hygger os med at pakke dem og nogle af os er travlt beskæftiget med at pakke små gaveæsker, garnblomster og andet, der skal forsøde strikke-livet for de heldige. Vi pakker også mange bøger, strikkepinde og hæklenåle. Der er forkælelser på vej ud til hele Europa. Senere skal vi rydde alt af vejen. Så skal der findes borde og stole frem. Vi skal have tændt stearinlysene, lanternerne udenfor og vi skal have dækket op til december-gæsterne.

Vi skal være mange i aften. Vi skal strikke julen ind. Det bliver godt, dejligt og hyggeligt, er jeg sikker på. Om et øjeblik overlader vi butikken til alle de kompetente og dygtige mennesker, der er her i dag og drager ud i byen for at finde mere jul. Man kan aldrig have for meget jul ♥

Du vil sikkert også kunne lide