2

På en tirsdag…

Måske er du en af dem, der har været forbi Garnudsalg på en fredag, hvor vi har både ryddet op og støvsuget, for at du skal føle dig hjemme, men sådan ser der jo i virkeligheden ikke ud hele tiden. Det er jo et lager, hvor vi arbejder fra tidlig morgen og ofte til ind i aftenen. Også på en tirsdag…

På en tirsdag

For øjeblikket er der tilbud på den nye Uld-/Bomuldskvalitet, så der er virkelig pakket og sendt helt utrolige mængder garn i sidste og denne uge.

Når det er sådan, indretter vi os med fokus lagt på det praktiske mere end det æstetiske. Papkasser slæbes ud fra lageret og placeres midt på gulvet i praktiske formationer, så det er nemt at plukke og sidste nye tiltag er den hvide tremmekurv forrest i billedet. Den er på hjul og vi elsker den. Der er allerede flyttet i hvert fald det første ton garn i den lille, velkørende vogn og vi kan næsten slås om at være den, der får lov til at køre den fyldte vogn  i position til opfyldning her og der.

Vores faste nøgle-vinder (min energiske mor) drømmer om et rullebord, hvor hun ikke behøver bukke sig, for at sætte fra efterhånden, som hun får vundet nøglerne, så det ender vel med, at vi må udvide flåden med endnu et flagskib, men alt for hende. Hun er en kæmpestor hjælp ♥

Så åben da for sluserne!

I dag har vi svedt voldsomt. Der har været tungt og luften fugtig, så vi venter – S T A D I G – længselsfuldt på, at der skal gå hul på himlen og regnen skal opgradere alles livskvalitet; planter som mennesker. Det MÅ da ske om et øjeblik. Ikke? Pretty please …

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  2. juli 2014 at 08:00

  Ja, det er vigtigt at efterkomme en god hjælpers ønske og jeg kan sagtens sætte mig i din mors situation.
  En slidt ryg gør opmærksom på sig og får jeg en dag mulighed for et ny køkken, så skal jeg IKKE ha´ sokkelskuffer…;0)
  Rigtig god dag
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Jane Olsen
  1. juli 2014 at 17:07

  Hej!
  Ja, jeg er en af dem, der har fået bevis på, at i knokler. En skøn pose fyldt med uld/bomulds-garn har jeg fået med posten i dag. Og det er sååååå blødt. Jeg tror måske, jeg kan have en bluse lige på den bare hud, Det skal i hvert fald forsøges. Mange tak for leveringen og nok engang: god ferie ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)