8

Når opgaver står i kø …

Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen, så jeg lader være med at kigge op. I stedet fokuserer jeg på det, der ligger foran mig lige nu og her.

Det fungerer. Jeg bevæger mig fremad. Ikke med raketfart, men dog fremad og lidt har også ret.

I en travl hverdag er det en kunst at nå alt, jeg gerne vil, men tingene skrider fremad og det skal nok gå.

De små rollinger er en del af min hverdag

Lige nu ses vi et par gange om ugen. Det elsker jeg! Jeg elsker at skiftet til Hadsund betyder, at Oline kigger forbi med børnene så ofte, at jeg næsten ikke tør fortælle andre bedstemødre om, hvor heldig jeg er.

Elias er med i køkkenet og hjælper med at lave aftensmad. Sienna er begyndt at kunne bevæge sig rundt og er pludselig overalt og på en helt anderledes eventyrlysten måde, end hendes storebror var. Der skal holdes et virkelig vågent øje med hende og der er nok at balancere med de to krudtugler i huset.

Tvangskoordinering

I lørdags var de to rollinger her, mens forældrene var i biografen. For lige at få et lille pusterum blev den ene trukket til sen lur, og den anden trukket i modsat retning, så de endte med at kunne sove samtidig.

Hvordan mon jeg klarede at være alene med Oline og hendes multihandicappede storebror OG holde hjem og bade, kokkerere og strikke, dengang Kenneth arbejdede til sent om aftenen? I dag forstår jeg det ikke …

Det var et par velkomne timer, da de to sov. Shit, hvor det er hårdt at have sådan et par rollinger, men det ER altså også fantastisk og sjovt, hyggeligt og så fuld af kærlighed, at alt det snildt opvejer udmattelsen, der følger efter.

Søndag var stille

Søndag blev brugt til at restituere. Altså blev søndag brugt til ikke at lave ret meget.

En stor del af dagen tilbragte jeg ved spisebordet med strikketøjet i enten hænderne eller liggende klar på bordet. Jeg skulle strikke de sidste pinde på en Sille Slipover, jeg startede i sidste uge.

Jeg strikkede den i størrelse 2-3 år og brugte mindre end to nøgle af Blackhill Eco Soft Melange fra Garnudsalg. Den merino er jeg virkelig vild med, fordi den opfører sig næsten som en traditionel lammeuld – men er dejligt blød OG økologisk.

Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen
Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen
Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen

Rajas Raglan og endnu en Sille Slipover

Jeg havde strikket både en tynd, ulden Rajas Raglan af Blackhill Softwool fra Garnudsalg og endnu en Sille Slipover i nogle rester af 2 TR ULL også fra Garnudsalg. Der skulle bare lige hæftes ender, så det fik jeg også klaret søndag.

Nu er Elias klar til sensommer og begyndende efterår med en tynd uldsweater til at have på under termo- eller regnjakken.

Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen
Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen
Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen
Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen
Når opgaver står i kø, må man bare klø på og det fra en ende af. Elefanter spises også en bid ad gangen

Lydbog, timer på vasketøjet og en kage i ovnen

Jeg lyttede til lydbog og strikkede, mens jeg ventede på, at alarmen skulle ringe for næste portion vasketøj, der skulle hænges op. Ind imellem skulede jeg til vejret, for det var en blandet landhandel.

Søndag startede flot, men endte med en solid omgang regn, men jeg klarede at udnytte udendørs tørring lige indtil jeg måtte skynde mig at kapitulere og hente det ind til ophængning i vaskekælderen.

Jeg fik også lige bagt et bananbrød af de modne bananer, der lå på køkkenbordet. Det smagte pragtfuldt og sådan fik søndagen også ben at gå på, men denne gang i langsomt tempo. Lige hvad en træt mormor trængte til, men allerede inden sengetid den aften savnede jeg de små igen. Kroppen gjorde jo ikke ondt mere ;-)

Jeg elsker mit liv ❤

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide