7

Godmorgen Dordogne

Godmorgen Dordogne. Jeg har reddet de første to græshopper, der var endt i poolen, lyttet til en – for mig – ukendt fuglestemme og set dug glimte på engen.

Dordogne, Sommeren 2014

Jeg har sat kaffen over, hentet morgenbrødet ind og åbnet alle døre. Jeg har ryddet de sidste rester af gårsdagen af vejen og gjort klar til en frisk start på en ny af slagsen. Jeg har fundet vasketøj frem og forberedt en vask. Jeg har fundet det gamle brød, som skal krydres og forvandles til gode croutoner og jeg glæder mig til ostene, der står på køl og venter på, at resten af huset vågner.

Dordogne, Sommeren 2014

I dag skal jeg lave ingenting. Absolut ingenting. Jeg skal strikke, hækle og lytte til en lydbog. Jeg skal drikke iskold lumumba, spise solmodne tomater og grine med Kenneth og Oline. Jeg skal bade, til huden rynker og jeg skal tørre, til skindet føles, som det sprækker. Jeg skal være til …

Dordogne, Sommeren 2014

I morgen vil jeg lave det samme, fordi jeg kan ♥

På lørdag lander de skønneste og herligste venner ganske få kilometer fra os og vi skal naturligvis ses. Vi glæder os sådan ♥

På mandag kommer pragtfulde Anne og hendes smukke døtre og så bliver verden livlig, sjov og fuld af gode snakke, dybsindigheder og det stik modsatte. Det bliver så dejligt og det har vi GLÆDET os til i snart et år allesammen, så kom an mandag ♥

I dag vil jeg bare glæde mig, fordi jeg kan ♥

You Might Also Like

7 Comments

 • Avatar
  Reply
  Koselig
  17. juli 2014 at 07:24

  Høres ikke vondt ut!
  Her er det også ferie, ikke med swimmingpool -men sjøen er rett ved, selv om jeg ikke har badet ennå. Snart .. snart ;)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  16. juli 2014 at 21:21

  Hæ hæ jeg læste dit indlæg i morges og fløj tilbage til firserne:-). Lumumba blev det store samtaleemne til vores aftensmad. Jeg sagde at jeg havde læst om lumumba i et blogindlæg, og jeg ved ikke om det var ordet blogindlæg eller lumumba, som gjorde dem mest desorienteret. MEN vi gik i drinksbogen, hvor vi ikke kunne opstøve opskriften. Jeg sagde dig til Mikkel ( 16 år) at det var en drink som pigerne vil kunne lide. Dette gav blod på tanden, så ipaden blev fundet frem og nu sidder jeg med min lumumba:-). Skal vi ikke bare aftale at lumumba ikke er en drink som skal stryges fra drinkkortet:-)? Kærlige hilsner fra Mette, som netop er hjemvendt fra port de soller = vant til drinks og vin:-))))) Forsat god ferie!!

 • Avatar
  Reply
  marianne bentzen
  16. juli 2014 at 19:13

  Det lyder somom livet flasker sig helt rigtigt for dig , din smukke datter og rare husbond.

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  16. juli 2014 at 13:56

  Hvor lyder det aldeles dejligt altsammen. Gad godt sidde og lave ingenting med tæerne i vand… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lise
  16. juli 2014 at 12:02

  Hver dag er det en for fornøjelse at læse dine indlæg….
  Må du/I have nogle dejlige dage i Dordogne…. fyldt med glæden ved at være til og bare kan gøre som man lyster, bare fordi man kan <3

 • Avatar
  Reply
  Helle Hollender
  16. juli 2014 at 10:59

  Dine daglige maleriske beskrivelser, gør jo, at man næsten føler man er der.. Hvor er det skønt at læse.
  Skønt at høre, at i bare nyder ferien i fulde drag. I har fortjent det.
  Psssst…og Lizette har helt styr på Garnudsalg. Fortsat god ferie.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  16. juli 2014 at 10:58

  Og jeg vil glæde mig med dig :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)