9

Julefrokost

Vi holdt julefrokost i går. Vi havde den dejligste dag med personale og deres ægtefæller. Dagen startede med en stor, rød bus på gårdspladsen foran Tjørnevang. Ingen skulle køre selv, men alle skulle have muligheden for at hygge med lige præcis det, de havde lyst til. Derfor bussen.

Det viste sig, at chaufførens onkel havde ejet gården for så mange år siden, at det var dengang, der var gartneri på stedet. Sommerferien var mere end én gang blevet holdt indenfor de mure, vi nu bestyrer og så var der jo allerede basis for den første hyggesnak for mig. Jeg havde nemlig fået forsæde-tjansen. Jeg skulle lige guide ind omkring et par opsamlingssteder, inden vi for alvor kunne sætte næsen sydpå.

Vi havde et par timers kørsel foran os, så der var provianteret med både vådt og tørt til ganen undervejs, så det blev til en rigtig dejlig tur med masser af sjov og lange og mange grin. Vi har bare verdens absolut allerbedste og fineste mennesker ansat hos Garnudsalg og Kenneth og jeg holder aldrig op med at føle os utroligt heldige.

Julefrokost på Vrads Station, November 2015

Julefrokost på Vrads Station, November 2015

Vi havde bestilt kaffe og kagebord til ankomsten på stationen, for selvfølgelig vil vi gerne dele Annes skønne sted med alle dem, vi holder af. Julefrokosten kunne ikke indtages på en hyggeligere plet i Danmark og maden findes ikke bedre nogen steder end lige der midt i skoven på Vrads Station, så det var, vi endte med den røde bus.

Vi var ventet …

Julefrokost på Vrads Station, November 2015

Julefrokost på Vrads Station, November 2015

Der stod både lagkage, brownie og trifli og ventede på os, da vi ankom og ingen forlod vist det kaffebord uden at have brug for den skovtur, vi drog ud på efterfølgende. Vi gik ikke langt, men vi fik samlet appetit, grinet meget, snakket endnu mere, mens vi holdt skarpt øje med vejret, som ind imellem brød ud i virkelig heftige byger med både regn og hagl.

Tilbage igen snakkede vi om, at rammerne for vores julefrokost ikke kunne have været smukkere, mere stemningsfulde eller hyggeligere.

Julefrokost på Vrads Station, November 2015

Vi trak indenfor i varmen, nød en skøn Irish Coffee og snakkede og hyggede  til den store guldmedalje, imens Anne og personale forberedte den lækreste jule-buffet, du kan forestille dig. Jeg kan slet ikke gengive menuens mange lækkerier, men jeg kan love dig, at jeg aldrig har fået en bedre julefrokost. Aldrig nogensinde.

Der var alt det et julehjerte kan drømme om. Lækre, julede, velsmagende og lette små retter, som kom som perler på snor smukt anrettet og med Annes uovertrufne sans for detaljen. Det var en fryd for øjne såvel som for gane og da vi afsluttede julefrokosten med en finale af en Panna Cotta med kirsebærtop, hvor der oven i købet var mandelgave til den, der fandt mandlen, var der ikke den mave, der ikke var glad.

Ved 22-tiden blev vi hentet af den røde bus. Vi havde ikke skræmt ham mere, end han gerne returnerede, for at køre os tilbage til Aalborg. Vi var hjemme ved midnat efter den dejligste dag.

Kenneth og jeg er enige; vi har verdens bedste personale og vi håber, at de hyggede sig bare halvt så meget, som vi gjorde. Vi havde en fest ♥

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. november 2015 at 17:25

  Det var den dejligste dag, så vi er meget glade for at have valgt, som vi gjorde :-)

 • Reply
  Maria Hoffbeck
  30. november 2015 at 11:25

  Lyder som en total dejlig dag med gode minderige oplevelser :-)
  Jeg elsker også historien bag steder, bygninger mv.
  Og I passer så godt på jer selv og jeres ansatte – det er guld værd.
  Glædelig juletid til jer :-)

 • Reply
  Eva
  30. november 2015 at 05:11

  Tænk, jeg kan lige forestille mig, at chaufføren også har hygget sig med den turleder ved siden af sig.
  Hvor lyder det hyggeligt.

 • Reply
  Madam Sand
  29. november 2015 at 21:46

  Jeres personale er nu også heldigt! Sikke en skøn dag og julefrokost at byde dem!

 • Reply
  Lene
  29. november 2015 at 21:30

  Sikke en skøn ide at tage hele flokken med ned til Anne, som de helt sikkert har hørt om eller har mødt.
  Og jeg er ikke i tvivl om at både personale og chefer kan være godt tjent med hinanden.
  Og så et virtuelt knus til dig i dag, du har været i mine tanker.

 • Reply
  Helle
  29. november 2015 at 18:41

  Ja, jeg kunne heller ikke forestille mig en bedre arbejdsplads, en den hos jer. Jeg har prøvet en del og ved hvad det betyder at have et skønt arbejdsklima.

 • Reply
  Mona Elisabeth Pedersen
  29. november 2015 at 18:37

  Det var da sjovt at den chauffør lige kendte jeres hus. I har sørget godt for at alle skulle have en god julefrokost – det lyder som en herlig dag.

 • Reply
  Lisbeth Vissing
  29. november 2015 at 17:18

  JEG VIDSTE DET, allerede da jeg havde læst overskriften var jeg fuldstændig skråsikker på at selvfølgelig skulle jeres julefrokost holdes på Vrads station hos Anne. Det lyder som den allerdejligste julefrokost. God jul til jer.

 • Reply
  Jeanette Renting
  29. november 2015 at 16:38

  Oh, det lyder som en meget fin dag du har haft.
  Og jeg tror, personalet er enige, de har de bedste ‘boss’.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)